» »

Najmanjša plata kar se jo da kupit v slo.

Najmanjša plata kar se jo da kupit v slo.

Jux ::

Povejte mi kje bi se dalo dobiti matično ploščo formata flexATX ali microATX, gor mora met samo še 1xAGP in 1xPCI, pa LAN integriran, največji bonus pa je če ima gor grafično s TV-out om.
Mam en mali (dobesedno) projekt v mislih. Pomembno je da podpira al AMDjeve proce (D/A) al pa celerone (ni nujno da tulatine).
Če pa ma kdo kaj takšnega doma, naj mi nujno pošlje e-mail.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

SLOWWWeb.net ::

Mislim da je ena taka plato izdal ASUS-te mini sisteme sem vidu v RING d.o.o. v Kranju in v Comtronovem katalogu cca. 120-160ks [dva različna sistema] in pa VIA, ki je gor stlačla svoj čip. Plata je namenjena POS sistemom-sistem ima vse vgrajeno na plati-zvočno, lan, grafično 4mb,...skratka res in samo za POS. Cena je cca. 60.000sit z DDVjem. V sloveniji jo še ni 0:) .

acer92 ::

Kaki projekt te maš to!

Rabim čim manjšo plato, da potem okoli nje nardim čim manjše ohišje ter da le tega postavim v dnevno sobo nat VCR. Tako se da za enih 60k-80k sit (okvirno) nardit svoj dvd/divx/mp3 - player.
Plata me bo pršla okol 20 k sit (v avstriji so najcenejše na sis630 čipsetu okol 85€), proc še okvirno 15k (rablen Celery), DVD okol 20k. En ATI z TV outom (starejša varianta) pa 10-20k sit. Zvočne z supportom za 5.1 še ne rabm ker tud nimam tazga ozvočenja doma - to bo že pršlo kasneje na vrsto.
Edino z daljincem ne vem kaj bom, sam kot vem asus prodaja zvočne kartice z daljincem (imajo 5.1 support, digital out) ali si ga bom pa nekje kupu (in prklopu pač na usb/karkoli) - druga opcija pa je seveda da si kupim brezžično tipkovnico + miško in imam svoj mini entertainment center. Vse skupi pa v network povežem (itak net je že imam po bajti, sam še kabl do dnevne je pač treba potegnt).
And that's it - dolgcajt mi je ker ponavljam letnik in si je treba najdt hobi!

sam to mi razložte - a je sis630 čhipset ok - plate flexATX so namreč grajene okol tega al pa okol i810 > še bol pa bi bil vesel če se kdo spozna in mi pove katero plato se sploh splača kupt (v formatu flexATX, pogojno microATX), da ni čist v kur*u in da je poceni (beri 20k sit max). Ni važno al se jo da dobit pr nas, v sosednji avstriji so kar dobro založeni.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Albatron ponudil mini-ITX ploščo za AMD-jeve Turione

Oddelek: Novice / Matične plošče
315167 (4116) sidd
»

ali amd podpira to grafično?

Oddelek: Kaj kupiti
221841 (1468) Toomy