Forum » Pomoč in nasveti » EPSON KARTUŠE
EPSON KARTUŠE
akulp ::
A se komu sanja kje se da kupit (po možnosti v bližini KRANJA) NEORIGINALNE kartuše za EPSONOV tiskalnik ali pa samo črnilo?
Hvala, byby
Hvala, byby
XWY ::
Pojdi sem.
to je ena firma v Celju ki prodaja Jet Tec kartuše za Epsone, cene so okol 3k za kartušo (odvisno od modela),
delajo pa preizkušen dobro---sprintano že kar neki fotk in ni razlike med originalnimi!
Kartuše pošljejo po pošti...Če pa kakih kartuš ne najdeš pa poklič, mislm da je številka 03/781 20 58, kr majo za vse modele (ki pa niso na netu).
p.s. pa kartuše še full dle držijo od original Epsonovih
to je ena firma v Celju ki prodaja Jet Tec kartuše za Epsone, cene so okol 3k za kartušo (odvisno od modela),
delajo pa preizkušen dobro---sprintano že kar neki fotk in ni razlike med originalnimi!
Kartuše pošljejo po pošti...Če pa kakih kartuš ne najdeš pa poklič, mislm da je številka 03/781 20 58, kr majo za vse modele (ki pa niso na netu).
p.s. pa kartuše še full dle držijo od original Epsonovih
Al pa tud ne?!?
XWY ::
UPS
zdj sm vidu da njihov naslov (www.tiskalnik.com) ne dela !?! (aja pa v linku sm napisal tiskalniki.com---se opravičujem)
Sj je pa telefonska po mojem taprava.
Kokrkol js sm s temi kartušami full zadovoljen
lp.
zdj sm vidu da njihov naslov (www.tiskalnik.com) ne dela !?! (aja pa v linku sm napisal tiskalniki.com---se opravičujem)
Sj je pa telefonska po mojem taprava.
Kokrkol js sm s temi kartušami full zadovoljen
lp.
Al pa tud ne?!?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neoriginalne barve za tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2752 (2198) | ;-) |
» | Kartuše...količina črnila...kje kupiti...Oddelek: Kaj kupiti | 4623 (3981) | Brane2 |
» | Kje kupim kartuse?Oddelek: Kaj kupiti | 1682 (1408) | groom |
» | Polnjenje kartušeOddelek: Pomoč in nasveti | 1817 (1657) | Alfa |
» | ponovno polnenje kartušOddelek: Strojna oprema | 7626 (7295) | Brane2 |