Forum » Hlajenje in modifikacije » posoda za vodo
posoda za vodo
DejaVu ::
sem iskal po netu in povsod se prodajajo neke luksuzne okrasene posode za vodo za vodno hlajenje. jaz bi pa nucal eno cisto simpl in cimbolj poceni (z 12-13mm prikljucki). ce ma kdo kak link, kje nabavit bi bil zelo hvalezn.
thx.
thx.
dxx ::
Doma vzameš kakšen Tuppervare posodo in si sam montiraš priključke , ali pa vzameš kakšen manjši akvarij pa si ga postaviš za računalnik(preverjeno deluje)
DejaVu ::
ja, saj mam zaj trenutno kr posod narejeno iz one male posodice za šampon, ampak montaza teh prikljuckov je najveci problem. in mam ze dovolj tega, ko mi zacne naenkrat puscat in morm vse raztavit pa sestavit (za cel dan dela skoraj). kaksen rezervar za 3 jurje bi bla dobra zadeva.
J.F.K. ::
Po meri si naredi šablono, kupi potrebno veliko ploščo bakra debeline 1-2 mm, izreži po šabloni in nesi do mojstra da zašvasa zadevo skupaj.
Sem sam tako naredil in imam že 3 leta mir in pa po meri narejeno.
Sem sam tako naredil in imam že 3 leta mir in pa po meri narejeno.
Eddy ::
Če bo vse po sreči bom kmalu imel na zalogi lastno posodo, ki bo zelo funkcionalna in nebo obupno draga kot so sedaj.
www.ekwaterblocks.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | poplavaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1335 (900) | DimmniBurek |
» | sam bi naredil radiator ...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2410 (1950) | Karaya 52 |
» | Posode za vodoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1555 (1124) | Nejc Pintar |
» | Venti & pleksiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1054 (863) | CHAOS |
» | Vodni blok, radiatorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1415 (1245) | morphling1 |