Forum » Operacijski sistemi » administrator
administrator
hani ::
Pri inštalaciji enega programa mi računalnik javlja, da moram biti prijavljen kot administrator. Šel sem pogledat med uporabniške račune, kjer ne najdem administratorja. Mogoče ima kdo kakšno idejo, kako se prijaviti kot administrator, ne da bi ponovno inštaliral windowse. Probal sem še spremeniti ime uporabniškega računa v administrator, pa mi je računalnik napisal, da ta račun že obstaja, katerega pa ni med uporabniškimi računi.
Hvala za odgovore.
Hvala za odgovore.
Pritisnil sem dvakrat ctrl+alt+del in se je pojavil upravitelj opravil programa windows. Vseeno hvala.
Vse kar hočem je inštalacija Dreamweaver-ja.
Probal sem zagnati xp-jev varnem načinu, se prijaviti kot administrator in mi potem javi, da dreamweaverja ne more inštalirati v varnem načinu. :)
Probal sem tudi zagnati compmgmt.msc, vendar pa tam nikjer ne najdem, kako bi dal prioriteto administratorju pri zagonu. Ne vem pa, kaj bi se zgodilo, če bi tam izbrisal svoj račun.
Pomagajte mi prosim.
Vse kar hočem je inštalacija Dreamweaver-ja.
Probal sem zagnati xp-jev varnem načinu, se prijaviti kot administrator in mi potem javi, da dreamweaverja ne more inštalirati v varnem načinu. :)
Probal sem tudi zagnati compmgmt.msc, vendar pa tam nikjer ne najdem, kako bi dal prioriteto administratorju pri zagonu. Ne vem pa, kaj bi se zgodilo, če bi tam izbrisal svoj račun.
Pomagajte mi prosim.
karafeka ::
Z run zaženi
config userpasswords2
pa se tam malo igraj...
config userpasswords2
pa se tam malo igraj...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()
Pa sem le rešil svojo težavo.
Iz interneta sem naložil to datoteko in zadeva je bila rešena.
http://www.onecomputerguy.com/reg/show_...
Iz interneta sem naložil to datoteko in zadeva je bila rešena.
http://www.onecomputerguy.com/reg/show_...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lastništvo datotek na W10Oddelek: Operacijski sistemi | 2009 (1737) | win64 |
» | brisanje praznih mapOddelek: Programska oprema | 3483 (3092) | Cold1 |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14178 (11013) | fosil |
» | Kje je "administrator" ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1610 (1610) | detroit |
» | win xp- težave pri instaliranju gonilnika za wlan zaradi pravic kot administrator- PROddelek: Operacijski sistemi | 1689 (1689) | Sc0ut |