Forum » Operacijski sistemi » Imam problem, Win ME in omrežna kartica
Imam problem, Win ME in omrežna kartica
takichudn ::
Lep pozdrav!
Imam en nujen problem, ki ga moram rešit čim prej.
Znanki rihtam adsl in sm na njen komp (v službi) naštimal omrežno kartico.
Ima win Me in zamenjava teh za npr. xp-je ne pride v poštev, ker je tolk enih stvari gor, da kr brezveze....
Vglavnem men je problem idino kako usposobit omrežno, da bo delala. Prvo sem mislil (upal) da omrežna ne dela i sem jo dal na moj komp doma na katerem so xp-ji in je delala.
Zanima me, če obstaja kaka rešitev za to ali pa kak software, da bi imel podobno funkcijo kot pri xpjih da v Network Connections sam kliknem enable/disable.
Na w.Me kartica deluje, driverji so tapravi vse se med sabo super zaznava idino 'vklopit' je ne znam.
Please help me! Mogoce sem malo prehitro napisal pa sem kaj spustil, me le vprasite za se vec podatkov, ce vam bo pomagal.
HVALA!
LP uroš
Imam en nujen problem, ki ga moram rešit čim prej.
Znanki rihtam adsl in sm na njen komp (v službi) naštimal omrežno kartico.
Ima win Me in zamenjava teh za npr. xp-je ne pride v poštev, ker je tolk enih stvari gor, da kr brezveze....
Vglavnem men je problem idino kako usposobit omrežno, da bo delala. Prvo sem mislil (upal) da omrežna ne dela i sem jo dal na moj komp doma na katerem so xp-ji in je delala.
Zanima me, če obstaja kaka rešitev za to ali pa kak software, da bi imel podobno funkcijo kot pri xpjih da v Network Connections sam kliknem enable/disable.
Na w.Me kartica deluje, driverji so tapravi vse se med sabo super zaznava idino 'vklopit' je ne znam.
Please help me! Mogoce sem malo prehitro napisal pa sem kaj spustil, me le vprasite za se vec podatkov, ce vam bo pomagal.
HVALA!
LP uroš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sušilni stroj in zamrzovalna omaraOddelek: Loža | 3761 (3251) | Ganon |
» | Problem z grafični kartico (hd 4870 512mb)Oddelek: Strojna oprema | 1249 (1076) | Palachinka |
» | Prihaja nova revizija GeForce GTX 590Oddelek: Novice / Grafične kartice | 6367 (5688) | jazbec |
» | Katero miško?Oddelek: Kaj kupiti | 2368 (1621) | kunigunda |
» | Računalnika fizično povezana > Kaj pa zdej?Oddelek: Strojna oprema | 9594 (6530) | bastadu |