Forum » Strojna oprema » Zmrz
Zmrz
Evil ::
Imam Athlona XP 1600+, Elite K7S5A, 256 SDR, 350W napajalnik. Ko igram kakšen špil mi računalnik zmrzne, kaj naj naredim. Proc. je 47-51 C vroč. Se procesor pregreva? Svetujte
- premaknil: ToniT ()
mfurla8 ::
Poskusi še prej škatlo odpret da boš vidu če je res pregrevanje. Ma mislim da je. Optimalna temp. je okrog 60 stopinj. Sam pri špilih ti lahko gre krepko čez to mejo. Poskusi dat kšn super orb al kej takega gor.
VASkO ::
daj ne bluzi, da se pregreva, ocitno je nekaj narobe z gonilniki ali s kakim drugim softverom ali nastavitvijo
[t502] ::
Proc. je 47-51 C vroč. Se procesor pregreva?
------------------------------------------------------
Ma mislim da je. Optimalna temp. je okrog 60 stopinj.
Kak je lahko pregrevanje ce je rekel, da je temparatura okrog 47-50°C
Evil ::: eno pomembno informacijo si ven spustil v prvem postu :P
Kaksno zvocno pa mas?
[t502]
Ma mislim da je. Optimalna temp. je okrog 60 stopinj.
Kak je lahko pregrevanje ce je rekel, da je temparatura okrog 47-50°C
Evil ::: eno pomembno informacijo si ven spustil v prvem postu :P
Kaksno zvocno pa mas?
[t502]
tha_man ::
Pri taki temperaturi bi moral še čist normalno delat, res pa da imam jaz z istim procom in Volcano 7 nižje temperature, 38-44 stopinj. Volcano 7 se mi zelo redko vrti na več kot 4000 rpm. Po moje je stik s procom malo slab.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Mavrik ::
Jaz mam enak problem, la da uporabljam integrirano zvočno kartico. Procesor dela pri pribl. 51 stopinjah.
Problem verjetno ni zaradi pregrevanja, saj je po tistem ko računalik resetiram temperatura še vedno enaka kot pred zamrznitvijo.
Konf.:
Elite K7S5A
AMD Athlon 1900+
128MB RAM
GeForce 2 MX 400
Problem verjetno ni zaradi pregrevanja, saj je po tistem ko računalik resetiram temperatura še vedno enaka kot pred zamrznitvijo.
Konf.:
Elite K7S5A
AMD Athlon 1900+
128MB RAM
GeForce 2 MX 400
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
Trupl0 ::
ma jst ne vem zakaj more skos bit problem v TM....verjetn je kak hardware fault ampak nekaj je verjetn narobe z gonilniki. probi dat najnovejše al pa originalne ki si jih zravn dobil...če pa ne pa probaj pobrat vs hardware vn pa postopoma dodajaj..pa boš vidu kaj je narobe..
Tako sm jst pogruntu da imam ram defekten...laufal je 200% samo ko je bil "mrzu" npr. kot pr avtu zjutri je skos BSODe javlju in nikakor nism mogu pridt čez..sm kupu nove in zdaj laufa že cel tedn brez enga BSODa....jutr dodam ta stare še notr pa bomo vidl če bo zmrzijot
Tako sm jst pogruntu da imam ram defekten...laufal je 200% samo ko je bil "mrzu" npr. kot pr avtu zjutri je skos BSODe javlju in nikakor nism mogu pridt čez..sm kupu nove in zdaj laufa že cel tedn brez enga BSODa....jutr dodam ta stare še notr pa bomo vidl če bo zmrzijot
If you are going through Hell, keep going !
Yacksy ::
Še en dokaz, da se splača pljunt dodatni 5 jurjev za kompomento, ki je bila že stestirana in je dobila dobre ocene. Se splača. Prišparaš na živcih.
Trupl0 ::
kok to 133?? sej nimaš durona. Athlon XP potrebuje 266mhz rame in ne 133. no kukr hočeš
If you are going through Hell, keep going !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kok ste ga vi našponali (XP)Oddelek: Navijanje | 2141 (1277) | Blinder |
» | računalnik zmrzne po pol ure (3min v igrah)! zakaj?Oddelek: Strojna oprema | 1632 (1373) | blue96 |
» | plata za amd (xp) z sdr ram bankamiOddelek: Kaj kupiti | 1220 (1078) | bozicek |
» | XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2439 (1462) | Markoff |
» | Elite K7S5A in temperaturaOddelek: Pomoč in nasveti | 1311 (969) | cyber |