Forum » Igre » Resident evil 4 pc
Resident evil 4 pc
oo7 ::
Sem na stopnji 10 in sedaj trgovec prodaja tudi Resources (S) je pa še vedno pomankanje smodnika. Za revolver rabiš 17 smodnika za nekaj nabojev kar je ogromno.
dronyx ::
RE4 original (in tudi remake) je v bistvu zabaviščni park, nekakšen strelski poligon. Zato seveda igra ni narejena tako, da bi ti municije ves čas primanjkovalo, ker potem ne bi bilo zabavno. Jo nimaš pa v izobilju, da bi lahko kar vse postrelil s shotgunom. Remake ima vgrajeno tudi craft mehaniko, torej lahko tudi municijo narediš sproti iz materiala, ki ga najdeš. To naredi v nekih situacijah igro po svoje še lažjo, saj narediš sproti kar potrebuješ.
Kako deluje prilagodljiva težavnost pa se vidi recimo v ribiški vasi. Če si tam z zdravjem skoraj na koncu in nimaš več "healing item" v inventarju igra začne ustvarjat kače (viper). Te lahko potem zbiraš in nosiš trgovcu prodajat. Če si vztrajen lahko s tem obogatiš in pokupiš ter nadgradiš vse že v prvi tretjini igre.
Kako deluje prilagodljiva težavnost pa se vidi recimo v ribiški vasi. Če si tam z zdravjem skoraj na koncu in nimaš več "healing item" v inventarju igra začne ustvarjat kače (viper). Te lahko potem zbiraš in nosiš trgovcu prodajat. Če si vztrajen lahko s tem obogatiš in pokupiš ter nadgradiš vse že v prvi tretjini igre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Saj je tudi tukaj zabaviščni park čeprav meni osebno so tiste nagrade in bonusi katere obesis s aktovke več ali manj brezvezni.
Saj je tudi tukaj zabaviščni park čeprav meni osebno so tiste nagrade in bonusi katere obesis s aktovke več ali manj brezvezni.
Jaz celo igro RE4 jemljem kot "strelski zabaviščni park", ne kot nek "survival horror", ker to pač ni. Tisti obeski, ki jih dobiš kot nagrade, so pa brez veze.
Jaz celo igro RE4 jemljem kot "strelski zabaviščni park", ne kot nek "survival horror", ker to pač ni. Tisti obeski, ki jih dobiš kot nagrade, so pa brez veze.
Katere Reasient Evil igre se štejejo kot survival horror ? RE7 je sigurno ena izmed njih.
acookook ::
Saj niti ena ni ne vem kakšen horror. Bolj kakšen gore simulator.....Horrorjev, z nekimi pametnimi mehanikami ni.
.
Katere Reasient Evil igre se štejejo kot survival horror ? RE7 je sigurno ena izmed njih.
Verjetno je to tako kot pri filmih. Ko si star 5 let je veliko grozljivk groznih, pri 30 pa te morda prestraši samo še kakšen "jump scare", ki ga ne pričakuješ. Da je bolj survival igra je recimo zame RE2 remake. Ko se prikaže MR. X moraš nekam bežat in je lahko kar napeto.
Danes je brezplačno dodan igri še Mercenaries mode. Separate Ways pa bo verjetno izšel kot plačljiv DLC.
meho7 ::
Nihce ni omenil kako so dodali pay2win microtransakcje?
Vcasih so bili cheati free sedaj moras zanje placati?
Nihce ni omenil kako so dodali pay2win microtransakcje?
S pravim denarjem si kakor vem lahko kupiš ekskluzivne nadgradnje za orožja. To sicer dosežeš tudi z igranjem, ampak traja. Vendar RE4 ni večigralska igra, tako da tu po moje ne gre za klasični pay2win. Tudi hardcore težavnost lahko končaš brez da zapraviš dodatno en evro. Če hočeš pa bližnjico pa plačaš. V tem ne vidim nekega hudega problema, pa mi mikrotransakcije niso všeč in nisem nikdar ničesar kupil na tak način.
meho7 ::
Se vedno je pay2win. Ti placas za boljsi weapons upgrade kar ti omogoca lazje igranje.
Kar je pa se najbolj smesno je da je Capcom to dodal s patchom nekaj dni kasneje
Kar je pa se najbolj smesno je da je Capcom to dodal s patchom nekaj dni kasneje
Se vedno je pay2win. Ti placas za boljsi weapons upgrade kar ti omogoca lazje igranje.
Počakali so pač na ocene 10/10 potem pa dodali še mikrotranskacije. To je inteligentno.
Grd "pay2endgame" je imel na začetku kakor vem Shadow of War. Pri tej igri si moral če si želel priti do konca investirati ure in ure igranja, ali pa si preprosto plačal in to preskočil. Kasneje so s popravkom menda to odpravili.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Resident Evil 7 Biohazard (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 45577 (12824) | scipascapa |
» | Resident Evil Village [Resident Evil 8] (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9073 (3258) | dronyx |
» | Resident Evil 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5311 (4056) | Vazelin |
» | Resident Evil 6Oddelek: Igre | 2884 (2357) | Gutjerez |
» | Resident Evil 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5578 (3724) | kmetek |