Forum » Loža » Dj-ska web stran????
Dj-ska web stran????
DrJm ::
A pozna kdo kako stran z informacijami za DJ-e?
Zelo me veseli to (Dj-anje) pa bi rad kake informacije o tem kako sploh začeti!
Mogoče se kdo od vas ukvarja s tem (vem da so vsi dj-i tudi hi-tech freaki) in mi lahko da kakšen nasvet za popolnega začetnika...
Hvala v naprej za pomoč!!
Zelo me veseli to (Dj-anje) pa bi rad kake informacije o tem kako sploh začeti!
Mogoče se kdo od vas ukvarja s tem (vem da so vsi dj-i tudi hi-tech freaki) in mi lahko da kakšen nasvet za popolnega začetnika...
Hvala v naprej za pomoč!!
Ribic2 ::
Tukaj je link na eno slo DJ stran z forumi in vsem ostalim...
www.mister-deejay.com
če te kaj kokretno zanima pa kr vprašaj
www.mister-deejay.com
če te kaj kokretno zanima pa kr vprašaj
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ribic2 ()
DrJm ::
Hmm zanimiv link!
A ve še kdo za kakšnega - tujega?
Ribic2 - zanima me kok bi jest prišel zraven - da me eden vpelje v to... Vem sicer da lahko grem na kakšen tečaj, a to mi je predrago, pa tudi kolikor vem trenutno ni kakega, ali se motim?
A ve še kdo za kakšnega - tujega?
Ribic2 - zanima me kok bi jest prišel zraven - da me eden vpelje v to... Vem sicer da lahko grem na kakšen tečaj, a to mi je predrago, pa tudi kolikor vem trenutno ni kakega, ali se motim?
teac ::
Hmmm...če si začetnik, še rabši par let vaje, da se boš sploh lahko začel pogovarjat, kako prit zraven (razen če se naravni talent). SIcer pa...sam se s tem ukvarjam kako leto in lahko ti povem, DA NI POCENI (), pravzaprav je svinjsko drago vse skupaj. Jaz sem začel z enim Gemini "mišpultom", sedaj pa sem se dokopal do Pioneerja (). Sicer, pa če si iz Maribora, ima vsako leto Ice Simony (rezident v Jukatanu) tečaj za DJ-je (mislim, da pride okoli 20.000SIT).
Ps še link, do ene strani, kjer delajo eni najboljše DJ-ji v Italiji (Radio DJ).
Ps še link, do ene strani, kjer delajo eni najboljše DJ-ji v Italiji (Radio DJ).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: teac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hipnoza in Nevrolingvistično programiranjeOddelek: Loža | 10472 (5380) | globalna80 |
» | Nakup slušalk za mp3Oddelek: Zvok in slika | 814 (697) | Buddah |
» | Padalski izpitOddelek: Loža | 9977 (6760) | jc |
» | Zvočna kartica :optimum cena - kvalitetaOddelek: Kaj kupiti | 2912 (2314) | mte |
» | Kdo na slo-techu razen mene je dj?Oddelek: Sedem umetnosti | 3730 (2307) | Fatboyslim |