Forum » Pomoč in nasveti » Firefox brez integriranih iskalnikov
Firefox brez integriranih iskalnikov
kozjakovec ::
Pred kratkim se mi je avtomatsko posodobil firefox, a glej ga naslednji dan so se mi zbrisali vsi zaznamki pa tudi novih ne morem ustvariti(takoj po posodabljanjem je bilo vse normalno),pa tudi integriranih iskalnikov ni bilo več.Še enkrat sem inštaliral najnovejšo verzijo,vendar je stanje ostalo enako.Poskušal sem dodati iskalnike s spiska Modziline domače strani vendar ostane stvar nespremenjena.Glede na to ,da se mi je Firefox že nekajkrat sesul(takrat sem dobil informacijo,da sta hkrati delala 2 Fiorefoxa in sicer eden v ozadju),že malce razmišljam ,da bi prešel na drug iskalnik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla čedalje odvisnejša od Googla (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 32208 (27542) | mtosev |
» | Alternativni spletni iskalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12731 (11722) | matej_jack |
» | brskalnik si ne zapomniOddelek: Pomoč in nasveti | 1494 (1110) | nerium |
» | Microsoft predstavil animiran spletni iskalnik Tafiti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10196 (7240) | Matek |
» | Telekom kupil Najdi.si (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 11247 (8028) | Tody |