» »

Zakaj so električni avtomobili prava stvar

Zakaj so električni avtomobili prava stvar

Temo vidijo: vsi
««
1299 / 1299
»
»»

Kalibri ::

Zgubljaš rdečo nit s temi ljubicami.
Skratka, klasično vprašanje, kdo si ti, da boš ukazaval folku, kaj naj naredi, posti pa so tako retardirani, da bi bilo idiota sram, če bi jih pisal?
Ne bi odprl ločene teme o tem blodnjah?

Sc0ut ::

Ampak ko gledaš cene el. avtov in odšteješ našo subvencijo, so cene ugodne. Mg 4 s 4x4 pogonom in 64 baterijo je okrog 31500eur, odšteješ subvencijo in potem avto sploh ni drag. Enako če gledaš malega elroqa.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

BlaY0 ::

Kalibri je izjavil:

Zgubljaš rdečo nit s temi ljubicami.
Skratka, klasično vprašanje, kdo si ti, da boš ukazaval folku, kaj naj naredi, posti pa so tako retardirani, da bi bilo idiota sram, če bi jih pisal?
Ne bi odprl ločene teme o tem blodnjah?

Klasika... ko tip dojame da ima dva avta preveč pa začne z "Kdo si ti da boš meni..." :))

Sc0ut je izjavil:

Ampak ko gledaš cene el. avtov in odšteješ našo subvencijo, so cene ugodne. Mg 4 s 4x4 pogonom in 64 baterijo je okrog 31500eur, odšteješ subvencijo in potem avto sploh ni drag. Enako če gledaš malega elroqa.

Dejansko.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BlaY0 ()

Utk ::

Še enkrat... za retardirane... preseli se bližje šole, službe, ljubice, njive in se boš lahko losal enega avtomobila, če ne celo dveh.

Ali pa če se ne preseliš in obdržiš en avto več, ki te stane jurja na leto.

codeMonkey ::

Dejasko je proti najemanju bostveno vec razlogov in edini, ki je nekako smiseln za, je, da imas prevec denarja in se ti nekako ne da ukvarjati z avtom. Vse drugo je BS.

Ajde, mogoce se to, da potencialno lahko se frajaris okrog z avtom, ki si ga dejansko v resnici ne mores privosciti.

Zgodovina sprememb…

Katsuo ::

Utk je izjavil:

Še enkrat... za retardirane... preseli se bližje šole, službe, ljubice, njive in se boš lahko losal enega avtomobila, če ne celo dveh.

Dobro vedeti da vam čas zabit v avtomobilu prav nič ne pomeni.

codeMonkey je izjavil:

Dejasko je proti najemanju bostveno vec razlogov in edini, ki je nekako smiseln za, je, da imas prevec denarja in se ti nekako ne da ukvarjati z avtom. Vse drugo je BS.

Vsak ki ima avto, je s tem tako ali tako pokazal da ima zadosti denarja.

Katsuo je izjavil:

Utk je izjavil:

Dobro vedeti da vam čas zabit v avtomobilu prav nič ne pomeni.

Mi 2 narediva zarad službe morda 10,000 km letno. 2 skupaj, vsak svojim avtom. Oba avta skupaj pa nardita vsaj 35,000 letno. Se pravi je več kot 2/3 zabitega časa v avtu za hec. Kam se naj preselim. Na morje, v gore, v gardaland, na balaton, v dalmacijo, ob kolpo?

BlaY0 je izjavil:

codeMonkey je izjavil:

Vsak ki ima avto, je s tem tako ali tako pokazal da ima zadosti denarja.

In tako bo tudi ostalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Bi pa rekel da za teh 10k porabita vsaj toliko časa kot za ostalih 25k

codeMonkey je izjavil:

Ajde, mogoce se to, da potencialno lahko se frajaris okrog z avtom, ki si ga dejansko v resnici ne mores privosciti.

Jaz vidim podoben problem pri povprečnih slovenskih lastnikih. Kupi star avto višjega srednjega razreda, se frajari pred tabo češ kakšen hud dil je naredil, potem pa čez eno leto jamra kako so drage gume recimo.

Utk je izjavil:

Mi 2 narediva zarad službe morda 10,000 km letno. 2 skupaj, vsak svojim avtom. Oba avta skupaj pa nardita vsaj 35,000 letno. Se pravi je več kot 2/3 zabitega časa v avtu za hec. Kam se naj preselim. Na morje, v gore, v gardaland, na balaton, v dalmacijo, ob kolpo?

Zdaj sem ti pa že ene parkat napisal, da si izjema ki potrjuje pravilo.

Zgodovina sprememb…

In kaj to vaju briga za kaj drugi zapravljajo denar in zakaj v tem vidita problem? Eni za frajerisanje, drugi za piva, tretji za Tajsko, vsakomur svoje. Ukvarjata se s sabo in malo manj z drugimi.

V 4 letih daš 20.000 za avto in od tega na koncu nimaš ne avta ne denarja. Res moraš biti idiot!!

In to za 500km na mesec....

Jaz nikogar ne silim naj si omisli avto na auto-abo. Amapk eni pametujejo in pametujejo kako je to drago, po parih njihovih postih pa ugotoviš da imajo 3 avtomobile pri bajti :))

Po tvojem itak ne bi imel nobenega!

Kalibri je izjavil:

V 4 letih daš 20.000 za avto in od tega na koncu nimaš ne avta ne denarja. Res moraš biti idiot!!

In to za 500km na mesec....

Pa sej to je point luksuza. Koriščenje luksuza ti ne prinaša denarja ampak ga porablja.

Zgodovina sprememb…

Skratka biti moraš idiot

...s tremi avti in blazno veliko cajta.

Zgodovina sprememb…

Ali pa brez 60k v 4 letih in brez 3 avtov in s 500 km na mesec.... Daj trr, preskočimo avte, itak so luksus

codeMonkey ::

Katsuo je izjavil:

In kaj to vaju briga za kaj drugi zapravljajo denar in zakaj v tem vidita problem? Eni za frajerisanje, drugi za piva, tretji za Tajsko, vsakomur svoje. Ukvarjata se s sabo in malo manj z drugimi.

Jaz sem dejansko napisal da je to plus. Pac za tistega, ki to hoce tako. Ne vem kaj te je moj komentar zmotil. Mislim, kaj je lepsega kot da si 20, kelnaris, pa vseeno okrog lovis punce z BMW-jem. 500 km bo dovolj za po centru od kafica do kafica :D

Zgodovina sprememb…

Katsuo je izjavil:

Ne bi bila to edina stvar, ki je bi rekel narobe. Jaz imam 15 min v eno smer, moja pa še manj. Ni tu nobenga mesta niti nič.

Jaz poznam veliko več izjem kot pa tvojih pravil. Nekdo, ki se vsak dan vozi pol ure in več v službo bo samo še manj verjetno kaj rental.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Kalibri je izjavil:

Ali pa brez 60k v 4 letih in brez 3 avtov in s 500 km na mesec.... Daj trr, preskočimo avte, itak so luksus

Ja če si nesposoben in si ne znaš optimizirat življenja tako, da bi potreboval samo en avto, potem je tako kot navajaš. In smo na koncu spet pri tem, da moram jaz tebi revežu nakazovat :))

Fantje 3 avti so luksus, pravijo!

Lahko kar fliknes

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kalibri ()

Še posebej je pa luksuz cajt, ki ga zapravte v njih.

Utk je izjavil:

Katsuo je izjavil:

Ne bi bila to edina stvar, ki je bi rekel narobe. Jaz imam 15 min v eno smer, moja pa še manj. Ni tu nobenga mesta niti nič.

Jaz poznam veliko več izjem kot pa tvojih pravil. Nekdo, ki se vsak dan vozi pol ure in več v službo bo samo še manj verjetno kaj rental.

Mja, mogoče jih za vožnjo res ne, ali pa spet nakladaš, dejstvo pa je neizpodbitno, da zapraviš ure in ure za nakladanje na forumu. Get a life...

Utk je izjavil:

Zakaj? Pol ure v eno smer je 12k na leto (všteti dopusti in občasni nedeljski izleti). To dejansko je povprečje, ne izjema kot si ti. Po mojem mnenju je to idealen primer za avto-abo, še posebej za tiste ki se jim ne da ukvarjat z avtomobili.

BigWhale ::

Ze tri strani ste off-topic.

BigWhale ::

Za najem avtomobilov si odprite drugo temo. Ce sem kak on-topic post pobrisal se opravicujem, povejte, da ga odbrisem.
««
1299 / 1299
»
»»