» »

ACER CD-RW

ACER CD-RW

akulp ::

kaj menita a se splača kupirt ACER-jev model CD-RW 20X,10X,40X ?

A ga kdo ima in a je zadovoljen z njim?

cekr ::

Za svoj denar je vreden. Zapisovanje pa je izvedeno tako, da ni po celem 20x. Šele pri 40 min začne pisati z 20x. Če misliš kupiti tisti paket kjer je zraven 10CDRov, da ne boš potem razočaran, ker so ti CDR slabše kvalitete. Vsaj pri meni jih je bilo nekaj felšastih. Če pa daš nekaj jurjev več, pa raje kupi kakšen RICOH ali TEAC.

DrSergioDJ ::

amm, sam posedujem ta cd-rw. Prej sem mel plextor 12/10/32A, a je umru po enem letu. Tko ti recem..plextor je bil LEGENDA proti ACER-ju....vsak drug cd mi skor pokvar...ce se ne bo kej kmal popravl...bom pac nesu nazaj in reklamiru... Mislim, v Big Bangu ga dobis za 33k z unimi praznimi cd-ji ( katerih je vec kot deset...men se zdi, da je 10CD-R in 6CD-RW + se 1 hitr CD-R in CD-RW, torej 18 cd-jev )....pa dej raj se 3-4k vec, pa teaca kup...se dost bol splaca..
...

Han ::

TEAC ali YAMAHA. Rajši prvega, ker je bolj robusten in nasplošno zelo dober. Z novim firmwarom bo podpiral tudi Mt. Rainier standard za zapisovanje na CD-MRW prepisljive plošče.

zeek ::

Jaz imam Acerjev RW 20x10x40x in imam problem pect z CDRWin-om in sicer audio cdje. bin/cue lepo zapece brez napake tut hitr, ampak k dam pa v radio pa zacne pet kt da bi dal data cd v radio.
Napako sm ze enkrat odpravu, sam sm pozabu kako :).
Zdj k sm pa reinstaliru pa spet ne dela. Ce se kdo kej spomne kr na dan z idejo.

zeek ::

aja, pa XP-ji v igri :)

cekr ::

Večino problemov se da rešiti s preklaplanjem DMA, ker imajo nekatere nastavitve probleme, če je vklopljen DMA(pri meni reci noče formatirat CDRW, če je vklopljen DMA, piše pa potem normalno). Je pa zanimivo, da v WINxp in Linuxu teh problemov ni. Zgleda, da ima Nero probleme z zaznavanjem tega pogona. Drugače pa nimam problemov s tem pogonom. Sem pa slišal ,da imajo podobne probleme tudi nekateri drugi pogoni. Pri prijatelju, je recimo tako zatajil tudi tukaj tako opevani najnovejši Teac.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1379917 (6241) jastreb
»

Pekac LG GCE-8520B

Oddelek: Kaj kupiti
151293 (1168) rap3r
»

Teac Počasna peka??!?

Oddelek: Pomoč in nasveti
182050 (1646) bf4ed
»

Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
605796 (4789) ender
»

Pečica

Oddelek: Kaj kupiti
341933 (1306) humanoid

Več podobnih tem