Forum » Omrežja in internet » crossover kabel
crossover kabel
kuvanasarma ::
imam crossover kabel in z njim povezem dva racunalnika
na obeh na mrezni lučke utripajo da je povezava samo potem ne morem na noiben način dobit obeh pc-jev povezanih
probal sem restartat
delat širokopasovne povezave in vse opcije ki so v xp-jih pa mi ne uspe
prosim za pomoc ker na svojem Pc-ju nimam se dvd-pekaca na drugem pa je morm pa zapect 48GB podatkov pa to res nebi rad na cd-je dajal
na obeh na mrezni lučke utripajo da je povezava samo potem ne morem na noiben način dobit obeh pc-jev povezanih
probal sem restartat
delat širokopasovne povezave in vse opcije ki so v xp-jih pa mi ne uspe
prosim za pomoc ker na svojem Pc-ju nimam se dvd-pekaca na drugem pa je morm pa zapect 48GB podatkov pa to res nebi rad na cd-je dajal
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Gamez0r ::
Klikni My Computer - Properties >> Computer Name - To rename this computer or join a domain, click Change
Napišeš pod Workgroup npr: "Lan3" na obeh kompih in oba ponovno zaženeš. Moralo bi delat, vsaj meni tako dela
Napišeš pod Workgroup npr: "Lan3" na obeh kompih in oba ponovno zaženeš. Moralo bi delat, vsaj meni tako dela
WTF!
BluPhenix ::
Nekje (v omrežnih povezavah - control panel) imaš make new home network. Poženi čarovnika na obeh računalnikih in bi moralo delati. V kolikor ni slab kabel.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava dveh računalnikovOddelek: Omrežja in internet | 3549 (3197) | glinik |
» | Kako prenesti podatke iz starega računalnika na novega?Oddelek: Omrežja in internet | 3420 (2851) | solatko |
» | Računalnika se ne vidita obojestranskoOddelek: Omrežja in internet | 1775 (1335) | bojank |
» | Domače omrežjeOddelek: Pomoč in nasveti | 876 (813) | Cr00k |
» | ruter in povezava dveh računalnikov med saboOddelek: Pomoč in nasveti | 1104 (979) | OmegaBlue |