Forum » Pomoč in nasveti » hm..prekinitev filma?
hm..prekinitev filma?
nja ::
Pozdrav!
Mam eno vprašanje. Sicer sem gledla malo po forumu, če je že kaj podobnega...samo se mi zdi da ne... ne vem.
Torej, danes sem na prenosniku gledla film. Vse je blo ok, kar naenkrat pa se je film prekinil, racunalink je oddajal zvok ("t,t,t,t,t,.."-kot streljanje z brzostrelko), čez ekran pa se je izpisalo obvestilo na modri podlagi (kao nekaj ni ok z novo dodano strojno ali programsko opremo....), racunalnik se ni odzival na nic, tudi ko sem ga hotela ugasniti ni šlo..na koncu sem pac baterijo ven vzela?!
Nazadnje sem dodajala kodeke z neta. Sicer je recunalnik deloval brez problemov.
Zanima me predvsem kaj je (bilo) narobe? zaradi cesa je prišlo do tega? in kaj narediti?
Mam eno vprašanje. Sicer sem gledla malo po forumu, če je že kaj podobnega...samo se mi zdi da ne... ne vem.
Torej, danes sem na prenosniku gledla film. Vse je blo ok, kar naenkrat pa se je film prekinil, racunalink je oddajal zvok ("t,t,t,t,t,.."-kot streljanje z brzostrelko), čez ekran pa se je izpisalo obvestilo na modri podlagi (kao nekaj ni ok z novo dodano strojno ali programsko opremo....), racunalnik se ni odzival na nic, tudi ko sem ga hotela ugasniti ni šlo..na koncu sem pac baterijo ven vzela?!
Nazadnje sem dodajala kodeke z neta. Sicer je recunalnik deloval brez problemov.
Zanima me predvsem kaj je (bilo) narobe? zaradi cesa je prišlo do tega? in kaj narediti?
nja ::
em, ja sem...zgledlo je normalno. Lepo se je zagnalo vse, samo nisem pa nic potem konkretno probala (kaki program zagnat, al pa film spet), ker sem nisem mela vec casa pol. A to pomeni, da je ok? samo zakaj se je sploh to nardilo?
jurre ::
ah, potem je ok pomoje. Vcasih pac kaj zariba, ce potem ni vecjih problemov je ok. Jaz sem tud prejle sam na wc skocil, pridem nazaj pa se je racunalnik resetiral vmes..pac se zgodi ce se ti bo veckrat ponavljal, pol pa verjetno nekaj ni ok s kaksnimi gonilniki, strojno opremo...drugac se ti pa ni treba sekirat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup novega televizorja( Led LCD)Oddelek: Kaj kupiti | 9113 (8250) | fpbs |
» | Mini PC kupit ali sestavit ?Oddelek: Kaj kupiti | 1897 (1579) | Tomaž |
» | matematično izrazoslovjeOddelek: Znanost in tehnologija | 1778 (1271) | gzibret |
» | Ustavljivost linearno omejenih avtomatov (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 5268 (4782) | Matevžk |
» | Doom III prihaja! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 6046 (6046) | cewkit |