Forum » Omrežja in internet » Kako stran objavim v iskalce (cimvec)
Kako stran objavim v iskalce (cimvec)
Roman ::
rad bi dal svojo stran v vse vecje iskalce. Tist nek meta pa tak. Ne vem tocno kako se to postima, zato bi bil vesel ce bi mi kdo pomagal. Vsaj za slovenske?
Mogocem sem cudn, sam se vseen ne vem
Hvala
Mogocem sem cudn, sam se vseen ne vem
Hvala
Elemen_T ::
Screenshot:
Ta ukaz dodaj v head (v html filetu, med vrstico < head > in < /head >) in počakaj teden ali dva.
Takrat se ti bo stran pojavila v vseh iskalnikih/katalogih povsod po svetu.
< meta name="description" content="Opis strani" >
< meta name="keywords" content="Ključne besede" >
< meta name="title" content="Naslov strani" >
V vse opcije čim bolj bluzi. (daljši title, daljši desc in daljše polje za keywords pomeni boljša uvrstitev v iskalnikih)
tiste presledke med med kljuni (<>) zanemari.
LP
Ta ukaz dodaj v head (v html filetu, med vrstico < head > in < /head >) in počakaj teden ali dva.
Takrat se ti bo stran pojavila v vseh iskalnikih/katalogih povsod po svetu.
< meta name="description" content="Opis strani" >
< meta name="keywords" content="Ključne besede" >
< meta name="title" content="Naslov strani" >
V vse opcije čim bolj bluzi. (daljši title, daljši desc in daljše polje za keywords pomeni boljša uvrstitev v iskalnikih)
tiste presledke med med kljuni (<>) zanemari.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Elemen_T ()
Storm ::
Tale kolega je pa zelo profesionalno tole razložu, jst nimam pojma kk se to v head nardi. Bolj začetniško prosim.
Markec The Great
R0K ::
Storm : LOL - sej to je prav začetniško ....
vzami notepad ala dreamweaver, odpri okno z html kodo, in prepisi (oz. vstavi svoje podatke ) kar ti je zgoraj napisu elemen_t...napišeš pa med < head > in < / head > (to je čist na vrhu html kode) ... če si mislu da to kr neki v frontpage-u stisneš, si se motu :) ...
vzami notepad ala dreamweaver, odpri okno z html kodo, in prepisi (oz. vstavi svoje podatke ) kar ti je zgoraj napisu elemen_t...napišeš pa med < head > in < / head > (to je čist na vrhu html kode) ... če si mislu da to kr neki v frontpage-u stisneš, si se motu :) ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: R0K ()
Roman ::
Elemen_T: Hvala za res nazoren odgovor. Prav to sem iskal, ker nisem tocno vedu al je vazn sam meta pa tak.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri optimizaciji!Oddelek: Izdelava spletišč | 4021 (3420) | Housy |
» | več jezikovOddelek: Izdelava spletišč | 1249 (1145) | overlord_tm |
» | Kakšen program mi svetujete ? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6207 (5395) | webfreak |
» | Rad bi da stran najde googleOddelek: Izdelava spletišč | 3085 (2666) | Meki |
» | jebe*** šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 4098 (3504) | Tr0n |