Forum » Strojna oprema » ATI Radeon 9600 SE - GameBuster
ATI Radeon 9600 SE - GameBuster
Jabawack ::
Hojla...
Me zanima, če ve kdo kako optimalno naštimat nastavitve grafične in mogoče celo kako naštimat v BIOS-u, da bo grafična solidno delala...
Moja konfiguracija je:
Athlon XP+ 2700
512mb RAM
120GB HD
Aja pa še neki... Catalyst driverji od 6.2 dalje, mi ne delajo... Ne prepozna mi več grafične... Veste v čem je problem?
Hvala za vaše nasvete...
LP
Me zanima, če ve kdo kako optimalno naštimat nastavitve grafične in mogoče celo kako naštimat v BIOS-u, da bo grafična solidno delala...
Moja konfiguracija je:
Athlon XP+ 2700
512mb RAM
120GB HD
Aja pa še neki... Catalyst driverji od 6.2 dalje, mi ne delajo... Ne prepozna mi več grafične... Veste v čem je problem?
Hvala za vaše nasvete...
LP
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Damjan Jagar ()
ZdravkoČolič ::
mam isto kartico pa mi jo gonilniki od 6.2 naprej normalno prepoznajo
pa sej se gonilniki 6.2 in 6.5 ne razlikujejo preveč
pa sej se gonilniki 6.2 in 6.5 ne razlikujejo preveč
Kako pa maš kej naštimano za igranje novih iger? Oz. kaj maš in kaj nimaš vklopljeno v BIOS-u...
Ne vem zakaj, ma vedno je vsem ljudem, ki jih poznam delalo vse v redu, meni nikoli nič dobro... Igre govorim...
Ne vem zakaj, ma vedno je vsem ljudem, ki jih poznam delalo vse v redu, meni nikoli nič dobro... Igre govorim...
dejansan ::
jah, z 9600se kakšnih novih iger ne moreš poganjati v kakšnjih višjih ločljivostih, kaj šele, da bi imel kaj dodatnega vklopljeno
v biosu kaj dosti ne moreš štimati kar se same grafične tiče
tako, da če hočeš igrati nove igre bo treba razmisliti o kakšni novi zadevi ( 6600gt, 7600gs )
v biosu kaj dosti ne moreš štimati kar se same grafične tiče
tako, da če hočeš igrati nove igre bo treba razmisliti o kakšni novi zadevi ( 6600gt, 7600gs )
dejansan
ZdravkoČolič ::
kartica je čist solidna cod2 igram v 1280X1024 pa mi čist normaln dela
vse "nove" igre delajo normalno tud v višjih ločlivostih
vse "nove" igre delajo normalno tud v višjih ločlivostih
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZdravkoČolič ()
Gre mi na živce, ker kolegi z isto konfiguracijo igrajo npr. Doom3 pač na 640x480 z AA tekoče... Meni pa ni šans da dela... Al ne znam naštimat al majo kej druzga... Boooh
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dizl motorji 1.3-1.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13741 (10853) | nekoman |
» | AMD 3200 64 in Nvidia 8800 GT (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4274 (3325) | Meizu |
» | navijanje procesorja (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3474 (2822) | rossi_46 |
» | radeon 9600...AGP stalno off????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1212 (1106) | jurchi |
» | mmoprgOddelek: Igre | 1269 (991) | dolenc |