Forum » Pomoč in nasveti » Problem s CF kartico (tip I)
Problem s CF kartico (tip I)
fictionel ::
Zdravo!
Bil na dopustu v Grčiji, poslikal prve 2 dni kakih 50 fotk, nato ponoči napolnil baterijo. Aparat je canon ixus 400 (baterijo je treba vzeti ven in jo polniti).
Nato sem zjutraj vstavil baterijo, naredil nekaj fotk in ko sem jih želel pogledati, ni bilo prejšnjih, le teh nekaj novih sem videl.
Na kartici je bil še vedno zaseden prostor - kot da bi bile slike gor, vendar jih fotoaparat ne pokaže. Tudi nek drugi ixus 430 ne. Na računalniku prav tako ne.
Kaj lahko storim? Res bi zelo rad te slike
Aja - zero asupmtion recovery ne najde fotkiča (bi rabil cf reader da bi lahko kaj naredil).
tnx&lp
Bil na dopustu v Grčiji, poslikal prve 2 dni kakih 50 fotk, nato ponoči napolnil baterijo. Aparat je canon ixus 400 (baterijo je treba vzeti ven in jo polniti).
Nato sem zjutraj vstavil baterijo, naredil nekaj fotk in ko sem jih želel pogledati, ni bilo prejšnjih, le teh nekaj novih sem videl.
Na kartici je bil še vedno zaseden prostor - kot da bi bile slike gor, vendar jih fotoaparat ne pokaže. Tudi nek drugi ixus 430 ne. Na računalniku prav tako ne.
Kaj lahko storim? Res bi zelo rad te slike
Aja - zero asupmtion recovery ne najde fotkiča (bi rabil cf reader da bi lahko kaj naredil).
tnx&lp
Duhec ::
CF kartico iz Ixusa vstavi v nek CF reader na računalniku in s programom SmartRecovery reši podatke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izguba slik iz SD karticeOddelek: Strojna oprema | 832 (727) | TOP |
» | Kateri fotoaparat do max 250eurOddelek: Kaj kupiti | 1167 (968) | Okapi |
» | Fotoaparat za manj zahtevneOddelek: Kaj kupiti | 1534 (1282) | TOP |
» | Število fotk na 512MB CF karticoOddelek: Zvok in slika | 1664 (1424) | BadB0y |