Forum » Strojna oprema » Slabo montirana grafična & možnost okvar zaradi mrežne...
Slabo montirana grafična & možnost okvar zaradi mrežne...
Ursus ::
Na novem računalniku sem opazil da je grafična kartica montirana po strani ( en dvi izhod je občutno bolj ven kot drugi)-ker stvar dela je ok?
Na ta nov računalnik pa bi dal 2 leti staro mrežno-če bi bilo kaj narobe z njo mi lahko le-ta povzroči škodo na mašini?
hvala
Na ta nov računalnik pa bi dal 2 leti staro mrežno-če bi bilo kaj narobe z njo mi lahko le-ta povzroči škodo na mašini?
hvala
roba87 ::
Poskusi vzeti ven grafično in jo na novo vstavi da se lepo vleže v vodilo. Glede mrežne pa nimam pojma če je zdravo. Vem da sem mel pokvarjen procesor enkrat in sem ga vstavil v delujočo matično ploščo in mi je ta crknila :/. Tako da če nisi prepričan si raje kupi novo mrežno kartico za 2-3k in je stvar rešena. Počakaj še na mnenja drugih, ki imajo več iskušenj ko midva :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roba87 ()
Ursus ::
Računalnik je (vsaj za enkrat) še zapečaten, zato sprašujem ali ga moram vlačiti na servis.
Glede mrežne pa res prosim še kakšno mnenje.
hvala
Glede mrežne pa res prosim še kakšno mnenje.
hvala
bzp ::
Pel nazaj na servis pa jim rec nej ti zasraufajo graficno zravn pa se vgradijo mrezno. Ce je 2 leti stara (pa delujoca) nima bit kej narobe, a misls da ji je rok uporabe poteku?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik in vremeOddelek: Pomoč in nasveti | 1153 (844) | solatko |
» | Cabel modem preko mrezne ali USB?Oddelek: Strojna oprema | 1137 (929) | monaco |
» | Katera mrežna kartica?Oddelek: Kaj kupiti | 2179 (1957) | R-S-LoVe |
» | MLACOM!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5977 (3182) | Mr.B |
» | 2 mrežni naenkratOddelek: Pomoč in nasveti | 889 (767) | Dami |