» »

Problem z USB vrati

Problem z USB vrati

Rotaidal ::

Problem je sledeč! Če imam kaj priklopljeno v usb se mi windows ne zažene. Po tistem ko se mi windows nalaga, postene samo črna slika. Moralo bi se mi pojavim možnost izbire uporabnika. Ampak nič, samo črno.?;((

Če pa nimam nič v usb vratih se mi windows normalno zažene.

Kaj je narobe z USB vrati?
  • spremenil: Rotaidal ()

Scorpia ::

Z USB vrati ni nič, ampak sami windowsi ker očitno imajo probleme z gonilniki. Jaz zadevo rešim tako, da izbrišem gonilnike za USB 2.0, da napravo gor inštaliram vse skup(sam računalnik imej prižgan pa ustavi napravo). Pol ko se zažene bo spet črn ekran, pa greš v safe mode pa greš v device maneger, izbereš napravo ki si jo inštaliral pa daš vse v vezi z njo unnistal. Pol tokrat bi se moralo normalno zagnati in ti bo sam avtomatsko vse driverje naložil. Pol ko to naredi, spet resetiri pa poglej če se ti bo še enkrat zagnal ne da bi se črn ekran pojavil. In če se ne, si spet v biosu omogoči USB 2.0 pa driverje zanga inštaliri če ti ne bojo windowsi sami. Tudi jaz imam take probleme, sam na tak način vedno stvar uredim, pa nič več težav. Mogoče boš moral kdaj postopek 2x ponovit, da dela.

Rotaidal ::

ok, bom probal.... :))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

windows 7-pomoč pri inštalaciji

Oddelek: Pomoč in nasveti
211288 (760) r3dkv1c4
»

SSD Ročno formatiranje? Nujno

Oddelek: Strojna oprema
467962 (7243) miraldi
»

Mybook zunanji trdi disk

161720 (1440) solatko
»

Matična plošča in usb 2.0?

292414 (1880) itsmeanthony
»

2 problema: BIOS čaka + onboard -> pci grafična !

Oddelek: Pomoč in nasveti
331648 (1254) Suly

Več podobnih tem