Forum » Pomoč in nasveti » Ikona od ATI radeon v orodni vrstici
Ikona od ATI radeon v orodni vrstici
Shark100 ::
Imam eno malce čudno vprašanje:
Imam grafično kartico ATI radeon 9600, in me zanima kako bi si spremenil ikono v orodni vrstici, da bi pisalo ATI, zdaj imam namreč narisano neko mavrico.
Imam grafično kartico ATI radeon 9600, in me zanima kako bi si spremenil ikono v orodni vrstici, da bi pisalo ATI, zdaj imam namreč narisano neko mavrico.
Shark
5er--> ::
Najdi program, ki ima tisto ikono. Najdi ikono, kjer piše ati (iste velikosti). Potem pa z Resource Hacker-jem zamenjaj tisto ikono z mavrico.
Ne vem kje bi lahko najdel program od tiste ikone. Ikono kjer piše ati pa sem probal odpret s tistim programom pa napiše This is not a Win32 executable file. Mislim da bi se to da menjaš ikono moralno nekako nastavit v driveru od grafične vendar tega nikjer nisem zasledil.
Shark
veteran ::
Ja poglej v startup, kateri program je, hudirja. Pri mojem radeonu je:
\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
Ne odpiraj ikone, z Resource Hacker-jem odpreš exe, potem pa Action -> Replace icon.
\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
Ne odpiraj ikone, z Resource Hacker-jem odpreš exe, potem pa Action -> Replace icon.
Še vedno ne znam. Z Resource hackerjem sem odprl ta file atiptaxx.exe pol pa sem poskusil zamenjati s tem atiadaxx.exe in atiprbxx.exe. Vendar je ikona v orodni vrstici še vedno ista. Mi lahko kdo bolj natančno opiše postopek.
Shark
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Proxy trojanski konjOddelek: Pomoč in nasveti | 2537 (2256) | jan01 |
» | IkoneOddelek: Pomoč in nasveti | 1157 (1058) | veteran |
» | Cudni procesi v winXPOddelek: Operacijski sistemi | 1866 (1724) | Haby |
» | Win XP-mali hack?Oddelek: Programiranje | 1331 (939) | CaqKa |
» | Ikone v Systrayu..Oddelek: Pomoč in nasveti | 881 (785) | RayFidelity |