Forum » Pomoč in nasveti » Intel P4 D820 DC temperatura
Intel P4 D820 DC temperatura
conan ::
Če ma kdo isti procesor, naj prosim napise na kolko temperature mu dela,
in pa na kolko vrtljajih se vrti CPU fan.
lp
in pa na kolko vrtljajih se vrti CPU fan.
lp
lp, K.
amigo_no1 ::
Thermaltake big typhoon (1300 rpm)
full load (hot cpu tester 90 minut) : 42 C
idle : 34 C
(temperatura v sobi: 22 C)
Je bil test hladilnikov v Monitorju št.9 2006
full load (hot cpu tester 90 minut) : 42 C
idle : 34 C
(temperatura v sobi: 22 C)
Je bil test hladilnikov v Monitorju št.9 2006
amigo_no1 ::
Je pa res da je Thermaltake big typhoon najbolje hladil (izmed vsem hladilnikov).
Je ta temperatura na tvojem procesorju (v idle/full load načinu) ?
Je ta temperatura na tvojem procesorju (v idle/full load načinu) ?
ZdravkoČolič ::
temperatura ni previsoka... Temperatura je dosti odvisna od stvari ki jih delaš na računalniku: če igraš naprimer igrce se temperatura po mojih izkušnah zviša za več kot 10 stopin, če maš kišto odprto se zniža za 8... Zdej ma moj procesor 45 stopin---- kišta je odprta, če bi bla zaprta bi mel procesor okol 53 stopin...
PS:tvoj ventilator ma zlo mal obratov---- naštimi ga da bo bl hladil, če lahko
PS:tvoj ventilator ma zlo mal obratov---- naštimi ga da bo bl hladil, če lahko
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZdravkoČolič ()
jurcek3 ::
jaz imam athlona +3500 64bit pa se mi segreje celo nad 70 stopin, a je to normalno, aja imam odprti stranici
www.gapex.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jurcek3 ()
Gamez0r ::
Za noben proc ni normalno da gre čež 60°C če se da kej narest kupi en ventilator in ga zamenjaj s svojim na procu.
WTF!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za s939/754? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24086 (19983) | svetetko |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 18778 (15901) | Wofk |
» | Thermalright hladilnik za socket aOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1619 (1426) | Jakka |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket 478Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6304 (5691) | a13misko |
» | visoka temparatura procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1444 (1086) | jurre |