Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z ugašanjem windowsov
Problemi z ugašanjem windowsov
1309976 ::
Zdravo!
Po tem ko sem naložil directX 9.0c mi windowsi javljajo napako grafičnega driverja in jih včasih niti ugasniti ne morem. kako naj odinštaliram directX oziroma kako naj uredim zadevo,da bo vse delalo kot mora (sem probal novi kontrol center in driverje inštalirat pa jih noče..ne vem pravega razloga zakaj, winxp help center pa tudi ni v neko pomoč, ker razen tega da kao nagaja grafični driver ne ve povedati drugega...).
Kak naj rešim stvar pred kaj resno zašteka?
prenosnik Toshiba
intel core duo 1,66
winxp home
ati x1600 256 MB (control center 1.2 verzija)
Podobni problemi so se mi pojavili na domačem, ki je potem orng zabrejkal in danes predvidevam, da je šla matična, čeprav se je vse začelo točno na tak način...me je kar malž panika...
Po tem ko sem naložil directX 9.0c mi windowsi javljajo napako grafičnega driverja in jih včasih niti ugasniti ne morem. kako naj odinštaliram directX oziroma kako naj uredim zadevo,da bo vse delalo kot mora (sem probal novi kontrol center in driverje inštalirat pa jih noče..ne vem pravega razloga zakaj, winxp help center pa tudi ni v neko pomoč, ker razen tega da kao nagaja grafični driver ne ve povedati drugega...).
Kak naj rešim stvar pred kaj resno zašteka?
prenosnik Toshiba
intel core duo 1,66
winxp home
ati x1600 256 MB (control center 1.2 verzija)
Podobni problemi so se mi pojavili na domačem, ki je potem orng zabrejkal in danes predvidevam, da je šla matična, čeprav se je vse začelo točno na tak način...me je kar malž panika...
ZdravkoČolič ::
hm jst sm meu podobno težavo ampak ni blo glih tko hudo.... 5 mescov sm jo probov odpravt... in kako sm jo odpravu:
windowse sm še enkrat naložu
aja z matično plato nimam težav
windowse sm še enkrat naložu
aja z matično plato nimam težav
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZdravkoČolič ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z grafiko v nekaterih igricah (HD4890)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1311 (1043) | PoStrah |
» | Radeon 4870 - problemi z driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 5469 (2532) | dziht |
» | Open GLOddelek: Pomoč in nasveti | 1120 (1014) | Izi |
» | Nerazumno resetiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1378 (1259) | MortalL |
» | Vivo na Radeon 9000Oddelek: Zvok in slika | 1584 (1370) | polde66 |