Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti CD case
Kje kupiti CD case
Sergio ::
Iščem tako mapo za zgoščenke, ki bi bila velikosti širše od A4, v katero bi lahko dal vsaj 500 cedejev. Imate kaj pojma, kje to prodajajo in koliko stane?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
zile ::
500 CDjev . Zdej pa tud mene zanima ???
Drugac sem kupoval za 48 cdjev v hali D BTC ZA 1.3K sit. Trgovina je v neposredni bližini Conrada, sam ne vem kako se ji reče. Vem pa da majo case tud za 96CD-jev.
Drugac sem kupoval za 48 cdjev v hali D BTC ZA 1.3K sit. Trgovina je v neposredni bližini Conrada, sam ne vem kako se ji reče. Vem pa da majo case tud za 96CD-jev.
no, tale za 96 cedejev lahko v visino spravi dva. jaz rabim case, v katerega bodo sli 4 cedeji po listu, torej 2x sirse od tistega za 96 cedejev.
ma se kdo kako idejo?
ma se kdo kako idejo?
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
G[e]c ::
Lej take skatle majo v big bang mega, obstajajo tud za 400 cdjev sam par mescev nazaj k sem gledu so mel v big bangu sam za 200 cdjev.
Cena je bila 10 000 sit. Jest sm si kupu eno manjso za v avto pa je super. Zelo kvalitetno narejene in mocne.
Predlagam ti da gres pogledat v big bang sam ne tm k majo racunalnike amapk tm k majo glasbene cdje (srednja stavba) v btcju.
Neki bos sigurno najdu za 500 cdjev pa zihr ne, najvec je za 400 ce najdes za 500 cdjev.
Cena je bila 10 000 sit. Jest sm si kupu eno manjso za v avto pa je super. Zelo kvalitetno narejene in mocne.
Predlagam ti da gres pogledat v big bang sam ne tm k majo racunalnike amapk tm k majo glasbene cdje (srednja stavba) v btcju.
Neki bos sigurno najdu za 500 cdjev pa zihr ne, najvec je za 400 ce najdes za 500 cdjev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: G[e]c ()
okej, s skatlo za 400 cedejev sem tudi zadovoljen, brez skrbi
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Memorex CDji - Is it live or is it Memorex? - opozorilo pred nakupom (slike)Oddelek: Kaj kupiti | 1661 (1187) | TICKO |
» | pisanke (.si cd ji) probelmi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6443 (4863) | DeLonghi |
» | Natega s CD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1801 (1054) | 3LeR. |
» | liteon 40/12/48 ali teac40/12/48Oddelek: Kaj kupiti | 1185 (780) | SmoKey |
» | Prazni CD-ji...Oddelek: Kaj kupiti | 1923 (1593) | krucymucy |