» »

liteon 40/12/48 ali teac40/12/48

liteon 40/12/48 ali teac40/12/48

plazs ::

Zanima me, kateri je boljši; ne samo glede na "firmo" ampak tudi glede same tehnologije. Zdi se mi da je liteon nekoliko novejši in podpira mountrainer (ali neki takega), ne vem pa koliko je to pomembno in kako je s Teacom

rap3r ::

Tud teac popira mounrainer men se zdi pa da se da liteona z določenim fimvarom nadgradit na 48kratnika, ne me držat za besedo drgač je pa teac tist kar bi jz uzel tud sam mam teaca 24kratnika in mi še ni uniču cdja!!!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

JLP ::

plazs:
kaj če bi mal search uporabu in si prebral nekaj že obstoječih tem glede tega.
Live long and prosper!

black block ::

Jast mam TEAC cd-r ko je izšel ne vem kdaj točn zdaj in sem z njim ful zadovoljen niti en uničen CD VSE PERFEKTNO slišal sem pa tudi da je LITEON sila dober tko da glej mal tud na ceno, potem je tukaj še firma...

Pa lp

tx-z ::

40 kratnik snema s 6mb/s tko da rab recording buffer vsaj! 6mb,,teacov ma 8mb ta liteon pa ne vem. jz bi kupu teacovga, zdj mam sicer še 4x :P pa ni mel še nbene napake pa tut cdjev še ni uniču, razn če je elktrike zmankal :)
tx-z

x_roby ::

hmm.... a..... khm.... TEAC !!! 8-)
...::: Powered by P4 HTT :::...

whatever ::

TEAC.

SmoKey ::

Jaz imam LITE-ON 40x12x48 in sem ga kupilzato ker sem šel en dan v šoping v MlacoM-a pa niso imeli dotičnega teaca, vendar sem jaz pekač nemudoma hotel. Potem sem šel v Big Benga in si kupil LITE-ONa. Sem izredno zadovoljen z njim in se v vsakem pogledu enači s teacom-saj sem tudi prej imel teaca(4x).
Živalsk vrt iz silicijeve doline

frudi ::

menda vsak svojo robo hvali, tako da... Teac :)
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

piek ::

Vsekakor Liteon!

Flashas na 48x, Mt. Rainier, P-CAV plus dejstvo da je retail (SW in 2 medija, CDR in CDRW) od Teaca (bulk) cenejsi za 4 tisocake. Ladies and gentleman, we have a winner.
Z dobrimi 40x mediji lahko peces tudi na 48x in to brez CRC errorjev. Je pa za tako hitro peko potreben dober medij, tako za Liteona kot tudi za TEACa.
Poln 80min, 703MB CD pri 48x je gotov v 2min 32sec.
Do I need to say more?

LP

piek
--- Finish it off if you started it! ---

Enzo77 ::

nocem odpirat novega topica pa me zanima:
na kaj se najbol splaca dat pekaca: primary slave,secondary slave,secondary master.
Trenuntno mam pekaca na primary slave, dvd pa na sec master in mi comp dela pocasneje.

hvala.
With a license to gib :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Enzo77 ()

bastadu ::

frudi:
Po tvojem načelu... Lite-On:D

Samo res imam 16× tega pekača in dela že leto dni brez problemov, zapeko sem pa tudi cca 500CDjev in še niti en uničen (razen po moji krivdi)...

Piek: js sm nek prebral da je en isto flashu lite.ona na 48x pa da je uniču pekača.
A si zihr da je varno to delat :\ .
Kolk dolg pa že maš flešanga?

[MYTiX] ::

Na Jokerju so probali Liteona Sflashat na 48 in deluje. Zato ti priporočam Liteona sicer pa posedujem Teaca 40x in sem zelo zadovoljen, sploh pa slišim kako se drugim cvrjejo cdji in men se ne:D

piek ::

Yusov: stvar dela ko bomba
Flashanga mam pa ze odkar so une "W" 32x na trg prisle, specenih cca 300+ cedejev in stvar dela ko nova. Je pa res, da sem dolgo cajta pekel "le 40x", ker ni bilo pametnih medijev...Stvari so se zadnji mesec spremenile. Na bolje, seveda.

LP

piek

PS: Jah, s flashanjem lahko tud original unicis, ne le neoriginal. Tako, da pri vsakem flashanju nekaj reskiras - it's up to you.
--- Finish it off if you started it! ---

OK zdej sem se prepričal da zadeva resnično deluje. Sm prebral na enmu forumu da zaseva seka!!:D
Js bom to zdele začel flashat, če ma kdo tudi tak namen pa je tlele link do njihovga novga firmwara:Lite-On firmwares

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Teac vs Liteon

Oddelek: Strojna oprema
241337 (1042) Caligula
»

Kateri CD-RW? Nujno!!!

Oddelek: Kaj kupiti
261567 (1226) Ajnstajn`
»

TEAC W540E mi prepočasi peče ! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
524735 (3778) sidney
»

Asus CD-RW

301527 (1259) romci1
»

Vprašanje za lastnike Teacovega 40x pekača...

452802 (1924) Sergio

Več podobnih tem