Forum » Zvok in slika » Kam so izginili zavihki pri display properties?
Kam so izginili zavihki pri display properties?
Storm ::
Na novo sem instaliral windowse in s tem tudi grafično, dodal sem ATI Catalysta, Framework 2.0.
Zdaj na novo ne najdem več zavihkov, ki bi mi omogočali izbiro displayev, torej da bi vključil tudi TV. Ta je priklopljen in tudi v Catalystu ga lahko naštimam, ni pa več zavikov pod display properties/settings/advanced. Včasih so bili še overlay, pa displays, itd itd, zdej jih je pa samo še enih 5 osnovnih. Kje dobiti te zavihke, kaj je treba instalirat?
Zdaj na novo ne najdem več zavihkov, ki bi mi omogočali izbiro displayev, torej da bi vključil tudi TV. Ta je priklopljen in tudi v Catalystu ga lahko naštimam, ni pa več zavikov pod display properties/settings/advanced. Včasih so bili še overlay, pa displays, itd itd, zdej jih je pa samo še enih 5 osnovnih. Kje dobiti te zavihke, kaj je treba instalirat?
Markec The Great
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATI driverji upočasnijo compOddelek: Strojna oprema | 1405 (792) | klinker |
» | Težava z Catalyst gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1856 (1704) | simnov |
» | Novi Omega gonilniki so tuOddelek: Novice / Grafične kartice | 3618 (2679) | R33D3M33R |
» | Nov Catalyst 4.11Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2191 (2191) | Spc |
» | Radeon 9700 noče osveževat na več kot 60 HzOddelek: Strojna oprema | 1155 (868) | Eddy |