Forum » Programska oprema » Program za štetje miškinih klikov..
Program za štetje miškinih klikov..
guli ::
a to sploh obstaja? ne za kakšne določene objekte ali strani, ampak nasplošno.. da vidim kolkokrat kliknem v enem dnevu :)
MarkV ::
Videl sem že program, ki je meril kilometrino (km, ki si jih opravil z premikanjem miške po ekranu). Menda je bil v Linux če se prav spomnim.
Takega programa res ni problem narediti Če ne najdeš nič pametnega, mi pošlji ZS pa ti ga spišem če bo čas.
Takega programa res ni problem narediti Če ne najdeš nič pametnega, mi pošlji ZS pa ti ga spišem če bo čas.
RedStar ::
To lahko tudi storiš s pomočjo programa Samurize. Če že uporabljaš program za merjenje systemskih informacij, si enostavno to dodaš polek. Če pa misliš program uporabljat samo za štetje klikov, pa ni vredno truda.
MarkV ::
Če si geek si nabavi tole miško hahaha
It’s said that once you reach 10,000, a beautiful woman comes a’knockin’ at your door, so keep on clickin’ buddy.
guli ::
nikol mi ni na pamet pršlo, da bi napisal meter, vedno sem vpisal counter.. :)
633|< pa tut nisem :)
633|< pa tut nisem :)
nevone ::
Ergonomic Timer je program, v katerem nastaviš število klikov po katerih naj se ti javi. Recimo nastaviš na 10 klikov in po 10-ih klikih on prijavi, da je čas za pauzo. Ni pa nastavitev klikov edina možnost. Lahko nastaviš tudi ene druge parametre. Recimo število pritiskov na tipkovnici.
Ni glih to, kar iščeš, nekaj pa je.
o+ nevone
Ni glih to, kar iščeš, nekaj pa je.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
dadooo ::
da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašal, je kak program ko bi jz pritiskal tipke na tipkovnici bi se sližal zvok iz zvočnikov? npr. kliknem sas, naredi klik klik klik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ati remote wonder +uICEOddelek: Pomoč in nasveti | 2432 (1696) | claudyka |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22237 (13985) | R33D3M33R |
» | os x na pc (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6286 (4808) | bluefish |
» | ker program za domači server (za delit podatke) postavt?Oddelek: Programska oprema | 2084 (1506) | jackorsen88 |
» | Ime programa... NUJNO!Oddelek: Programska oprema | 1260 (1023) | tron99 |