Forum » Programska oprema » Ime programa... NUJNO!
Ime programa... NUJNO!
Black Dragon ::
Imam smotanega brata, ki mi vsak dan šari po disku in nalaga file, ter jih briše po milivolji , seveda kadar mene ni doma, ma pa že tok pojma da spretno pobriše vse packarije kar jih je naložil iz spletnih strani...
če bi bil majster bi ga zlahkoto najdu toda nisem in zato rabim program, ki bi delal skrito in mi poročal vse kar je napisal, presrfal in odprl... Nekaj sem zaznal v enem PC-Formatu ampak sem program potem nekje pozabil tko da mi ostane edino da vas zdej sprašujem po nadomestnem...
Upam da nebodo te teme zaprli (oz. upam da nisem kej napisal v nasprotju z pravili)
za vsak odgovor-trošenje sivih celic najlepša hvala
če bi bil majster bi ga zlahkoto najdu toda nisem in zato rabim program, ki bi delal skrito in mi poročal vse kar je napisal, presrfal in odprl... Nekaj sem zaznal v enem PC-Formatu ampak sem program potem nekje pozabil tko da mi ostane edino da vas zdej sprašujem po nadomestnem...
Upam da nebodo te teme zaprli (oz. upam da nisem kej napisal v nasprotju z pravili)
za vsak odgovor-trošenje sivih celic najlepša hvala
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
lambda ::
Pri Watchdog-u maš funkcijo delanja screensotov (nastaviš na vsakih koliko minut naj ti shrani screenshot).
Caligula ::
Ah reces mu, da ti en pedofil ponuja 100 Evrov za urico z njim pa da se ti zdi ponudba cedalje bolj fair zdaj, ko ti taca po racunalniku...
TribesMan ::
http://www.overclockers.com.au/article.php?id=260906
Tle maš test napravice, ki jo priklopiš med tipkovnico in računalnik, potem pa ti ta vse pritiske na tipkovnico skrbno zapiše v svoj spomin... zveš vse kar je počel na tipkovnici... od passwordov naprej... Sam nevem če jo dobiš pri nas....
LP
TribesMan
Tle maš test napravice, ki jo priklopiš med tipkovnico in računalnik, potem pa ti ta vse pritiske na tipkovnico skrbno zapiše v svoj spomin... zveš vse kar je počel na tipkovnici... od passwordov naprej... Sam nevem če jo dobiš pri nas....
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TribesMan ()
hehe sem že naložu Watchdog in Ghost Keylogger me prou zanima kva bo delu na compu Če bodo packarije ga bom zašpecal tastarim , bo potem dvakrat pomislil preden bo ponovno pošlatal tipkovnico
ja najlepša hvala fantje lepo ste mi svetovali in zdej se bom jst sam še sladko smejal malemu ko bodo tastari videli...
CCfly: jah tastari nočjo dveh compov pr bajt pa ta je še nov tako da nimam izbire...
poet: resno sem razmišljal o tem...
TribesMan: Ni kej test je zanimiv ampak raje priklopim na programe sej tamal hitro ugotovi foro, če pa ne res nevem kje bi to staknu...
ja najlepša hvala fantje lepo ste mi svetovali in zdej se bom jst sam še sladko smejal malemu ko bodo tastari videli...
CCfly: jah tastari nočjo dveh compov pr bajt pa ta je še nov tako da nimam izbire...
poet: resno sem razmišljal o tem...
TribesMan: Ni kej test je zanimiv ampak raje priklopim na programe sej tamal hitro ugotovi foro, če pa ne res nevem kje bi to staknu...
Uporabnik ::
še boljše.. če maš w2k al pa wxp, nared novga uporabnika pa mu daj restricted user pa ti ne bo nič instaleru.
Aha to ni slaba ideja Uporabnik, sam bom to naredu po formataciji da bo vse lepo laufal.
Brata še nisem zašpecal
Brata še nisem zašpecal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kak daleč gre Athlon XP 1800+Oddelek: Navijanje | 1308 (1100) | dolenc |
» | Dva zunanja monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1157 (1051) | ender |
» | odklep amd-jaOddelek: Navijanje | 1053 (884) | mali tapravi |
» | GeForce 6600Oddelek: Novice / Grafične kartice | 3976 (3976) | Suli |
» | Ohišje Antec sonata silentOddelek: Kaj kupiti | 1332 (1170) | WildTHink |