» »

Problem z integrirano zvočno kartico

Problem z integrirano zvočno kartico

v13 ::

Pred kratkim sem kupil nov pc po kosih. Imam osnovno ploščo ASUS p5wd2 premium i955x z integrirano zvočno kartico. Ta je High Definition Audio. Ampak v določenih igrah se v ozadju sliši prasketanje zvoka. Ne vem v čem je problem. Prvo sem razmišljal da je kaj z elektriko narobe - prenapetost. Potem sem mislil da so problem zvočniki, pa niso bili. Pri vseh zvočnikih je bilo z zvokom isto, praketanje zvoka pri nekaterih igrah, pri poslušanju glasbe ali pa gledanju filma pa se je tu in tam slišalo kot da bi iskra preskočila. To se namreč dogaja v televiziji tu in tam, če se kakšna stvar vklopi npr. hladilnik. Potem pa sem probal svojo staro zvočno kartico Creative Sound Blaster Live!. Zbrisal sem driverje od Intel High Definition Audio in naložil driverje od stare zvočne. Pri igrah ni bilo nobenega prasketanja, vse je šlo gladko. Res ne vem v čem je problem, al bi rabil prenapetostno zaščito, al je integrirana zvočna pokvarjena. Na koncu sem celo mislo da je problem ker osnovna plošča ni privita v ohišje z izolacijskimi podložkami. Če ima kdo kakšno idejo in ve čem je problem naj prosim odpiše. Lep pozdrav! Grega.

Schranzman ::

Ne pomoje da tele High definition zvočne kartice niso kj preveč dobre, isto težavo imam jst, na drugem računalniku na plati am2-e, ker mi zaradi zvoka ne dela recimo call of duty 2 multiplayer in če hočem normalno igrati morm izključiti zvok, da mi špil ne šteka pa take fore.

Pa tako k si ti Grega reku, isto nimam unih podložkov, se pravi da morm zamenjat zvočno kartico in potem mora da dela :)

Lp, Sch
Asus M3A32-mvp deluxe,Phenom II x3-720be@3.4ghz,HD 4850,4gb HyperX/1066mhz



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z zvočno kartico

Oddelek: Zvok in slika
192602 (2353) MaticKregar
»

Windows 7 - problem z zvokom

Oddelek: Pomoč in nasveti
376712 (4421) Mikec17
»

Zvočna kartica

Oddelek: Pomoč in nasveti
5706 (612) bluefish
»

Katero zvočno in slušalke?

Oddelek: Kaj kupiti
402452 (1811) charlotte
»

Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300

Oddelek: Operacijski sistemi
458568 (5017) d4rko

Več podobnih tem