Forum » Pomoč in nasveti » Zvočna kartica
Zvočna kartica
flekec ::
Lep pozdrav
V računalnik sem namestil zvočno kartico, zanima me kak onemogočim integrirano, da bi mi samo ta delala, moram kaj naredit v biosu-imam asus plato
V računalnik sem namestil zvočno kartico, zanima me kak onemogočim integrirano, da bi mi samo ta delala, moram kaj naredit v biosu-imam asus plato
bluefish ::
Da, v BIOS-u onemogočiš integrirano. Nekatere plate sicer to naredijo samodejno oz. ignorirajo integrirano.
flekec ::
hvala blueFish, to sem zdaj naredil, zdaj mi ne kaže več v upravitelju naprav High Definition Audio Device-to je integrirana, kaže samo C-Media Pci Audio Device, to je ta ki sem jo dal noter. Aja, kaj pa to pomeni Ati high definition audio device-nekaj v zvezi z grafo, to onemogočim al pustim omogočeno, aja pa če onemogočim kartico v upravitelju, mi usb slušalke še zmeraj delajo,pa so obe zvočni onemogočene v čem je poanta tega. lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: flekec ()
bluefish ::
Ta ATI vnos je namenjen priklopu TV-ja ali monitorja preko HDMI priključka, ki nato napravi pošilja še zvok. Ne bo pa nobenih konfliktov, če pustiš tako kot je sedaj, torej omogočeno.
Gutjerez ::
sposodim si tole temo.
imam matično ploščo
Matična plošča Asus P5K, 775 ki ima vgrajeno zvočno
Realtek ALC 883, 8-channel High-Definition Audio CODEC
in sem danes kupil zvočnike
Logitech Z-2300 THX-Certified 2.1
in me zanima če bo tale moja zvočna dobra ali je priporočljivo kupiti katero drugo zvočno
imam matično ploščo
Matična plošča Asus P5K, 775 ki ima vgrajeno zvočno
Realtek ALC 883, 8-channel High-Definition Audio CODEC
in sem danes kupil zvočnike
Logitech Z-2300 THX-Certified 2.1
in me zanima če bo tale moja zvočna dobra ali je priporočljivo kupiti katero drugo zvočno
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC - ni zvoka (zvok je "izginil")Oddelek: Pomoč in nasveti | 1527 (1386) | satfinder |
» | Neznana naprava v upravitelju naprav.Oddelek: Strojna oprema | 3155 (2688) | betko007 |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5866 (4185) | gasos |
» | Ni zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 1937 (1869) | skovac13 |
» | Ne najde audio deviceOddelek: Pomoč in nasveti | 3640 (2778) | niko_994 |