Forum » Programska oprema » diagnosticiranje diska - program
diagnosticiranje diska - program
YdoIPonU ::
LP
Mam hude težave s kompom in mi nič več ni jasno. Rabil bi predvsem en hud program, ki bi ti diagnosticiral disk in odpravil njegove težave itd, ker se mi zdi da tu leži težava. A obstaja mogoče še kakšen program, s katerim bi lahko testiral vso strojno opremo itd? IMO je šla plata ali pa disk. Upam sicer da nič, vendar po 3 formatih nisem več prepričan. Hvala lepa za odgovore.
Mam hude težave s kompom in mi nič več ni jasno. Rabil bi predvsem en hud program, ki bi ti diagnosticiral disk in odpravil njegove težave itd, ker se mi zdi da tu leži težava. A obstaja mogoče še kakšen program, s katerim bi lahko testiral vso strojno opremo itd? IMO je šla plata ali pa disk. Upam sicer da nič, vendar po 3 formatih nisem več prepričan. Hvala lepa za odgovore.
harvey ::
Za disk so na proizvajalčevi spletni strani orodja za diagnosticiranje napak (SeaTools, DriveFitnesTest, ipd.)
Za spomin je memtest.Za ostale komponente so sicer neki programi vendar vse nezanesljivo in si z njimi ne moreš nič pomagat.
Za spomin je memtest.Za ostale komponente so sicer neki programi vendar vse nezanesljivo in si z njimi ne moreš nič pomagat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nabava racunalnika za audio deloOddelek: Pomoč in nasveti | 3520 (2719) | kateNite |
» | počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2512 (1991) | opeter |
» | Blue screen, na novem računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2504 (1656) | meuludine |
» | Dvoterabajtni Samsungov disk ima hroščaOddelek: Novice / Diski | 11442 (8990) | levaky |
» | Izšel Ubuntu 9.10 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 30519 (21221) | Gandalfar |