Forum » Programska oprema » program za particije
program za particije
Type-R ::
Lp!
Hocem že obstoječi disk ki je v celoti 160gb in razdeljen na C: 15gb in D:145gb. Sedaj pa bi rad D particijo razdelil še na E:particijo velikosti 10gb. skrbi me to da ce bom to naredil mi bojo sli vsi podatki z D particije (mam vse podatke na D:). obstaja kaksem program ko razdeli disk brez da bi izgubil podatke?
Hocem že obstoječi disk ki je v celoti 160gb in razdeljen na C: 15gb in D:145gb. Sedaj pa bi rad D particijo razdelil še na E:particijo velikosti 10gb. skrbi me to da ce bom to naredil mi bojo sli vsi podatki z D particije (mam vse podatke na D:). obstaja kaksem program ko razdeli disk brez da bi izgubil podatke?
bluefish ::
Partition Manager bo odličen za to opravilo. Je pa seveda odvisno, koliko podatkov imaš na tem disku oz. koli % je že napolnjen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Združitev particijOddelek: Pomoč in nasveti | 3142 (2778) | MIHAc27 |
» | Poln c-diskOddelek: Pomoč in nasveti | 4015 (3795) | opeter |
» | Windows 7 namestitev brez izgube podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 3284 (2898) | zile |
» | Premajhna sistemska particijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2649 (2177) | joze67 |
» | XP vpr. glede izdelave particij!Oddelek: Operacijski sistemi | 2083 (1856) | frajer1 |