Forum » Pomoč in nasveti » download se ustavlja
download se ustavlja
pinc ::
Kadarkoli hocem karkoli povleči iz interneta bodisi preko internet explorerja ali preko firefoxa, vedno enak problem.
Neko stvar zelim downloadat a se mi po parih sekundah, minutah ustavi in ne gre naprej. preprosto ne vlece vec.
Prav tako se mi na vsake toliko casa disconekta msnjev messenger 7.5.
Uporabljam adsl, nanj se povezujem preko windowsovega nacina povezave preko pppoe. (ne uporabljam tistega siolovega programcka).
Preden se mi je to zacelo dogajat sem uporabljal router in takih problemov nisem mel nikoli. Ko mi je šel po gobe pa sem pac zacasno nastavil povezavo.
Nasprotno, če shranjujem torrente(preko programa Bitcomet) vse deluje normalno in hitro.
prosim vas za pomoc,
lp, pinc
Neko stvar zelim downloadat a se mi po parih sekundah, minutah ustavi in ne gre naprej. preprosto ne vlece vec.
Prav tako se mi na vsake toliko casa disconekta msnjev messenger 7.5.
Uporabljam adsl, nanj se povezujem preko windowsovega nacina povezave preko pppoe. (ne uporabljam tistega siolovega programcka).
Preden se mi je to zacelo dogajat sem uporabljal router in takih problemov nisem mel nikoli. Ko mi je šel po gobe pa sem pac zacasno nastavil povezavo.
Nasprotno, če shranjujem torrente(preko programa Bitcomet) vse deluje normalno in hitro.
prosim vas za pomoc,
lp, pinc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi vs kabel :)Oddelek: Strojna oprema | 3756 (3186) | BlaY0 |
» | windows 7 - no internet accessOddelek: Operacijski sistemi | 3750 (2470) | xxxgeekxxx |
» | Elektronsko bančno poslovanjeOddelek: Loža | 6718 (4584) | Primoz78 |
» | Noče se mi povezat na internet preko mrežne in kabla v xpOddelek: Omrežja in internet | 1442 (1442) | Lisiček |
» | USB ali com portOddelek: Pomoč in nasveti | 1875 (1661) | cekr |