Forum » Pomoč in nasveti » Nasvet za uporabnike HPT krmilnika (in drugih?)
Nasvet za uporabnike HPT krmilnika (in drugih?)
Paramedic ::
Rad bi dal nasvet tistim, ki imate Highpoint krmilnik in na njem RAID 0. Meni se je že dvakrat 'pretrgala veriga' (Broken Stripe) in sem ugotovil razlog: Računalnik mi je zmrznil, pa sem ga iz tega stanja kar ugasnil. Ko sem naslednjič rač. zagnal mi je javilo Broken stripe in takole sem uspel rešiti VSE podatke na disku, obakrat, čeprav imam na raidu 0 dve NTFS particiji. Na drugem rač. sem potegnil iz ineta RaidRB in Mrecovr2, ki sem ju našel na VIAHarwdware in ju dal na disketo. Nato sem Zagnal rač. ki ni delal in nanovo kreiral RAID 0 ENAKO, kot je bilo prej in z windows ME zagonsko šel v DOS. Tam sem zagnal Mrecovr2 in odgovoril na nekaj preprostih vprašanj. Prog. omeni, da prve NTFS particije ne more rešiti, ampak nič bat - jo reši vseeno! RaidRB še pa nisem
uporabil, ampak so navodila v zipu zraven. Je pa tudi uporaben za isti namen in je od HPTja.
To sem samo napisal, da pomirim koga, ki si želi imeti raid 0, pa se boji da je nevarnost
pri izgubi podatkov, pa še komu bo sigurno nekoč prišlo prav :)
uporabil, ampak so navodila v zipu zraven. Je pa tudi uporaben za isti namen in je od HPTja.
To sem samo napisal, da pomirim koga, ki si želi imeti raid 0, pa se boji da je nevarnost
pri izgubi podatkov, pa še komu bo sigurno nekoč prišlo prav :)
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RAID???Oddelek: Strojna oprema | 2341 (2086) | falotXP |
» | 2xMaxtor 120GB(2MB) v RAID-0 *Nooro*! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 14341 (9945) | matrix2 |
» | Potrebujem nasvet za RAID 0!Oddelek: Pomoč in nasveti | 990 (805) | Paramedic |
» | Test raidaOddelek: Strojna oprema | 1254 (1041) | pucvoler |
» | RAID FAkjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1957 (1661) | Paramedic |