Forum » Omrežja in internet » Priklop modema na UTP!?
Priklop modema na UTP!?
buick ::
Eno vprašanje:
V hodniku imam telefonski priključek. Od tod naprej v vse sobe speljan UTP kabel.
Zanima me ali je možno MODEM preko kakšnega vmesnika priklopiti kar na UTP, da mi ne bi bilo treba vleči telefonski kabel v sobo ali pa imeti modem v hodniku???
Hvala za odgovor.
V hodniku imam telefonski priključek. Od tod naprej v vse sobe speljan UTP kabel.
Zanima me ali je možno MODEM preko kakšnega vmesnika priklopiti kar na UTP, da mi ne bi bilo treba vleči telefonski kabel v sobo ali pa imeti modem v hodniku???
Hvala za odgovor.
b ::
Lahko si naredis RS232-over-UTP (glej NEST 2004 slike :), lahko pa pripeljes telefonski signal preko UTP-ja, in nanj prikljucis modem v sobi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lokalno omrežjeOddelek: Pomoč in nasveti | 2083 (1267) | HupChup |
» | Telefonski kabel do modema ali UTP do telefonskega kablaOddelek: Omrežja in internet | 6426 (5501) | Invictus |
» | Težava s priklopom televizije v omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 4319 (3964) | broken/link |
» | T-2 Modem...kateri kabel?Oddelek: Omrežja in internet | 1538 (1468) | NavadniNimda |
» | Kako kvalitetno naštukati telefonsko parico ? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9761 (8279) | Vanich |