Forum » Omrežja in internet » All seeing eye ne kaže lokacije?
All seeing eye ne kaže lokacije?
c00L3r ::
Program The All Seeing Eye mi v igri COD 2 ne kaže lokacij serverov. Tam kjer bi morale biti zastave držav, mi preposto nič ne kaže. Tako da zelo, zelo težko igram na SLO serverjih. Ima kdo kakšno idejo zakaj mi ne kaže lokacij?
Še slikica:
Kot se lepo vidi imam prazna polja "Location".
Sem pa probal tudi na sestrinem računalniku in naredi isto.
Jaz bi pa moram COD 2 vadit :(
Kaj sem res edini s to težavo?
Kot se lepo vidi imam prazna polja "Location".
Sem pa probal tudi na sestrinem računalniku in naredi isto.
Jaz bi pa moram COD 2 vadit :(
Kaj sem res edini s to težavo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c00L3r ()
ERGY ::
POmoje moras zadevo placat da ti poslejo serial. Ce ni original menda nedela, vsaj mislim tako
Ugotovil sem naslednje. Problem je v 2.6 verziji. Kolega mi je zazipal svojo 2.3 verzijo in mi jo poslal. Jaz sem jo unzipal in kar pognal. Tokrat pa mi je kazalo lokacije.
Če povzamemo moje izkušnje in komentar od mx440, se lahko zahvalimo Yahoo, da je zaj**** en zelo dober programček.
Kot nadomestilo pa zdaj uporabljam xfire. Zadeva je brezplačna, potrebno se je samo registrirat na njihovi strani.
Če povzamemo moje izkušnje in komentar od mx440, se lahko zahvalimo Yahoo, da je zaj**** en zelo dober programček.
Kot nadomestilo pa zdaj uporabljam xfire. Zadeva je brezplačna, potrebno se je samo registrirat na njihovi strani.
mx440 ::
Meni osebno najde xfire manj serverjov kot all seeing eye (cod2). Zato vseeno uporabim starejši ASE ki ima starejše filtre
lol?
PARTyZAN ::
xfire je prevec nakican IMO.
ergy: hvala, da si omenil kquery. Sicer mi ni tako vsec, kot mi je bil ASE, ampak ajde :).
ergy: hvala, da si omenil kquery. Sicer mi ni tako vsec, kot mi je bil ASE, ampak ajde :).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narediti svoj server v Call of Duty 2 ?Oddelek: Igre | 8801 (2461) | deadzone |
» | The All-Seeing Eye problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1360 (1149) | RookY |
» | The-all-seeing-eye serverOddelek: Igre | 1237 (1178) | Good Guy |
» | COD2 in All-Seeing problemOddelek: Igre | 1129 (948) | Slo-One |
» | Cod2Oddelek: Igre | 1750 (1322) | Kaličopko |