Forum » Programska oprema » obdelovanje videa iz digitalca
obdelovanje videa iz digitalca
sthep ::
zdravo,
Mam digitalca canon530a, video mi zajema v avi. formatu. Problem pa je v tem, da na internetu ne uspem najti programa za obdelavo teh video posnetkov. Situacija je taka, da mi enkrat sploh noče odpreti datoteke, drugič pa poslušam samo zvok, slike pa se ne vidi (npr. Sony vegas).
A kdo pozna kak (zastonjski) program, ki bi rešil to??
hvala
Mam digitalca canon530a, video mi zajema v avi. formatu. Problem pa je v tem, da na internetu ne uspem najti programa za obdelavo teh video posnetkov. Situacija je taka, da mi enkrat sploh noče odpreti datoteke, drugič pa poslušam samo zvok, slike pa se ne vidi (npr. Sony vegas).
A kdo pozna kak (zastonjski) program, ki bi rešil to??
hvala
Gundolf ::
Lahko probaš vax, drugače pa mplayer in njegov mencode, s katerim pretvoriš avi v bolj prijazen format.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0Oddelek: Programska oprema | 2600 (2236) | opeter |
» | Qt pod LGPL (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 8483 (6813) | noraguta |
» | odelava DVD filmaOddelek: Zvok in slika | 901 (901) | Alexius Heristalski |
» | Editing videa pod LinuxomOddelek: Operacijski sistemi | 2829 (2334) | CaqKa |
» | V pričakovanju Athlona 64(FX)Oddelek: Novice / Procesorji | 2344 (2344) | minmax |