Forum » Hlajenje in modifikacije » ZALMAN CNPS6000-Cu
ZALMAN CNPS6000-Cu
Carmack ::
Zanima me,s čim bi zgladil stično ploskev mojega CNPS6000-Cu,da mi ne bo potrebno dodajati več termalne paste,ki je neprimerno manj toplotno prevodna od čistega bakra,iz katerega je zgrajen heatsink...
SLIKA
SLIKA
Pouh ::
Termalno pasto bos moral pa se vedno dodati, vendar zelo zelo malo (toliko da se se malo vidi gpu).
Carmack ::
@Randomm2 Ja,vodobrusni papir....mene skrbi oksidacija...in ko smo že pri tem...ali se zmanjša toplotna prevodnost bakra,če je rahlo oksidiran?
@primoz+ vem da bom moral dodati termalno pasto,vendar poskušam doseči da jo bom dodajal čim manj....
@primoz+ vem da bom moral dodati termalno pasto,vendar poskušam doseči da jo bom dodajal čim manj....
tiborrr ::
Oksidacija ne vpliva na toplotno prevodnost (morda pa vpliva na toplotno prestopnost, o tem nisem preprican ). V praksi razlike ne opazis.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrevanje CPU-ja.Oddelek: Pomoč in nasveti | 3386 (2861) | SuperVeloce |
» | Kit ki prevaja toploto - kateri?Oddelek: Loža | 1370 (1137) | Pyr0Beast |
» | Arctic silver Ceramique hladi slabše kot... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6404 (4996) | Keyser Soze |
» | Iskanje komponent za poliranjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1778 (1640) | morphling1 |