Forum » Pomoč in nasveti » Lahko varno odstranite trdi disk (, ki je v bistvu sistemski)
Lahko varno odstranite trdi disk (, ki je v bistvu sistemski)
J_Rotten ::
Zdravo
Na nov računalnik (Amd Dual 4200, 2GB ram, Geforce 7800GT, 300GB SATA...) sem namestil Windows XP.
Ko pridem v windows se spodadj pri uri pokaže tista ikona o varnem odstranjevanju opreme in kaj tam vidim? - sistemski trdi disk, ki je hkrati tudi edini disk v računalniku in se z njega izvaja windows.
Ali je to normalno in če ne, ali lahko ima slabe posledice in kako jih odpraviti?
Hvala
Na nov računalnik (Amd Dual 4200, 2GB ram, Geforce 7800GT, 300GB SATA...) sem namestil Windows XP.
Ko pridem v windows se spodadj pri uri pokaže tista ikona o varnem odstranjevanju opreme in kaj tam vidim? - sistemski trdi disk, ki je hkrati tudi edini disk v računalniku in se z njega izvaja windows.
Ali je to normalno in če ne, ali lahko ima slabe posledice in kako jih odpraviti?
Hvala
nokia6310 ::
Pri mojem računalniku se ta ikona pojavi ko priklopim kakšno zunanjo napravo recimo zunanji USB disk drugače pa se ne pojavi pa imam tudi sata diske je to potem narobe?
neres ::
Ne vem, meni se tudi ne pojavi, razen če priklopim na sataII. Sem mislil, da je zato, ker nimam sata driverjev, ampak s sata driverji je isto. No ja, vsaj na 939dual-sata2. Zdej če komu dela drugače na tej plati naj pove, ker me zanima.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Loop pri inštalaciji Win XP in no master disk problema!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1721 (1603) | alien13 |
» | Inštaliranje win xp na sata diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1403 (767) | jero_no1 |
» | SATA disk ???Oddelek: Strojna oprema | 1597 (1371) | neres |
» | instalacija xpjev na 250gb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2364 (1727) | PIII850 |
» | V čem je problem?Oddelek: Operacijski sistemi | 1757 (1639) | andrej_brucek |