Forum » Pomoč in nasveti » Požarni zid
Požarni zid
ferrari_1 ::
živjo!
Imam sledeč problem!!!Imel sem virus (trojanc).nato pa sem ga ˝zbrisal˝ s antivirusnim programom..Problem je nastal pri tem da mi potem noče odpreti v nadzorni plošči VARNOSTNO SREDIŠČE ---POŽARNI ZID PROGRAMA WIN..Napiše mi ˝zaradi neznane težave programa win. ne more odpreti požarnega zidu.˝
Ali je možno da je to posledica ˝trojanskega konja˝ oz. tega virusa...
Prosim za nasvete!!!
Imam sledeč problem!!!Imel sem virus (trojanc).nato pa sem ga ˝zbrisal˝ s antivirusnim programom..Problem je nastal pri tem da mi potem noče odpreti v nadzorni plošči VARNOSTNO SREDIŠČE ---POŽARNI ZID PROGRAMA WIN..Napiše mi ˝zaradi neznane težave programa win. ne more odpreti požarnega zidu.˝
Ali je možno da je to posledica ˝trojanskega konja˝ oz. tega virusa...
Prosim za nasvete!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na trdem disku zmanjkalo prostora (500gb v enem dnevu)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2425 (1673) | BorutK-73 |
» | Utorrent 3.4.3 port problem AMISOddelek: Programska oprema | 1312 (1188) | GTX970 |
» | C particija vedno polna, tudi ce use zbrišemOddelek: Pomoč in nasveti | 1444 (1236) | Yacked2 |
» | Open Office prednosti/slabostiOddelek: Programska oprema | 2880 (1851) | Jst |
» | TV Tuner Cinergy 400 ( zajemanje )?Oddelek: Zvok in slika | 1226 (1060) | rap3r |