Forum » Hlajenje in modifikacije » Hladilnik Gecube X700PRO
Hladilnik Gecube X700PRO
sid911 ::
Zanima me kake izkušnje imate ostali s to stvarco. Izgleda namreč na prvi pogled zelo "hudo" na drugi pogled bolj ubogo, ko pa se uporabi pa je žalostno.
Torej kot sem omenil izgleda prav cotkano...
tile U-pofili zgledajo že nekam sumljivi....( no v bistvu gre za valovito aluminijasto ploščo ki je pricinana na dno)
Gobica med rami in hladilnikom.
Samo dno hladilnika je povsem hrapavo, ter nekako sumljivo lahko vse skupaj. Ventilator je srednje glasen, ampak na trenutke ga preglasi sapica iz U-profilov.
Ok, zdaj me pa zanima kake izkušnje imate vi s tem ali kakim podobnim hladilnikom.
Torej kot sem omenil izgleda prav cotkano...
tile U-pofili zgledajo že nekam sumljivi....( no v bistvu gre za valovito aluminijasto ploščo ki je pricinana na dno)
Gobica med rami in hladilnikom.
Samo dno hladilnika je povsem hrapavo, ter nekako sumljivo lahko vse skupaj. Ventilator je srednje glasen, ampak na trenutke ga preglasi sapica iz U-profilov.
Ok, zdaj me pa zanima kake izkušnje imate vi s tem ali kakim podobnim hladilnikom.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
- zavaroval slike: sid911 ()
L-U-K-A 1 ::
Sicer nimam izkušenj z takimi hladilniki ampak glede na prikazano nemore prov dobr hladit!
AndrewSmith ::
Podobno je narjen od moje
Powercolor X800XL
No...rami so se celo dotikali
hladilnika
Grozljivo,res...
Zdaj se hladi z Venice stock
coolerjem
Powercolor X800XL
No...rami so se celo dotikali
hladilnika
Grozljivo,res...
Zdaj se hladi z Venice stock
coolerjem
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms
IČA ::
Jaz sem nabavil Silent pipe varijanto, pa sem zamenjal hladilnik z ATI Silencerjem 1 rev.2, ki je prava zadeva za to kartico.
Tole pa zgleda bogo, sploh še ker ni kontrole za temperaturo, verjetno tudi ta kartica nima senzorjev.
Tole pa zgleda bogo, sploh še ker ni kontrole za temperaturo, verjetno tudi ta kartica nima senzorjev.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
M-XXXX ::
KAj pa vsi tako kritizirate ta hladilnik saj ni tako slab? Jst mam za server x600 xt ki ima zelo podoben hladilnik, ampak sem jo moral po enem tednu nazaj postlal ker so se pregrevali rami- sem dobil novo. Edino kar je res bedno so uni stiroporji med rami in hladilnikom (opa sm mislu termalne trakce)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri ram?Oddelek: Kaj kupiti | 1849 (1528) | boskosi |
» | Alternativa termalnim trakom na 7900 GTO karticiOddelek: Strojna oprema | 1296 (1156) | Čmrlj |
» | Vodno hlajenje - test 1Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2116 (1524) | Eddy |
» | Odstranitev hladilnika iz Leadtek Geforce 4 ti4200 AGP8x MyVIVOOddelek: Hlajenje in modifikacije | 830 (716) | DjTonic |