» »

pIII450@max?

pIII450@max?

vuki ::

zanima me, kolko lahk pIII450 na BH6 max navijem, da bo stabiln pa kolko stroma naj mu dam

Samson ::

Jaz imel P3450 box verzijo, ki je delal na fsb 142, pa se to pri default (2.0) voltazi, kar pomeni da dejansko lahka tudi ti to dosezes, pa ceprav z malce vecjim napajanjem....
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Space Surfer ::

Jest mam tud p4 450, ter BX-6 ploščo. Zaenkrat mi sploh ni ratal spravit FSB nad 117MHz. Ko dam na 124 se sploh ne zbudi. Poskusil bom zamenjat tist gnil hladilnik z Gorbom(ce ga bom se kje dobu za slot1), pa RAM(zdej mam PC100) z PC133.
Ce ma kdo se kaksno idejo, nej prosim napise.
CAUTION! Overclocking is addictive!

Mac ::

Najbrž ta serija, iz katere je tvoj procesor ni ravno med tistimi, ki grejo tako visoko kot Samsonu. Tudi jaz imam tako nesrečo, da ne gre. Sparvim ga na 122, dalj pa ne. Imel sem tudi 300A iz tiste serije, ki se ni dala bogve kako naviti, dočim moj prijatelj pa je imel srečo tako pri 300A (na 450) kot pri 566 (na 850).
Kaj češ, eni smo pač rojeni za nesrečnike.

Space Surfer ::

Ampak sem gledal nekaj strani, na katerih je spisek CPU-jev in za vsak proc piše tudi koliko ga je komu uspelo overclockati. Našu sem več primerkov z točno enako oznako kot je na mojmu procu (SL3C al nekaj tazga) in vsi so bli
izdelani v Maleziji (tako kot moj). V glavnem nekaj upanja mam še, ker mislim, da me lahko tud RAM (PC100) ne pusti čez tistih 117MHz.

Ne obupaj, umri pokončno brez oklevanja:D:D
CAUTION! Overclocking is addictive!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali se da celerona 667 MHz na 1GHz?

Oddelek: Navijanje
221447 (1125) TribesMan
»

Athlon XP + Abit KT7 .... bi šlo ali ne

Oddelek: Hlajenje in modifikacije