Forum » Pomoč in nasveti » Čudno obnašanje kompa
Čudno obnašanje kompa
Ethical ::
Zdravo!
Recmo ko sm na kompu in nekej delam, dela super . Sam ko pa recmo ga pustim čez noč(aka za lovdanje), mi zutrej pokaže čudne opazke. Ikonce so bele, kot da sploh neb blo nč gor naloženga, če hočm zagnat nek program, mi ga sploh noče. Potem sm probov tole: V taskamnagerju sm prekinu explorer.exe, in ga nanovo zagnal. Stvar je bla vredu, in še zej je dokler bom na kompu . A ma kdo ksne podobne izkušnje in kaj bi blo lahko narobe? A je možno, da je blo kj narobe medtem ko sem menjal osnovno ploščo? Delal sem namreč zlo natančno in ponavodilih. A je možno, da je na procesorju tista pasta k je na njem, da jo je treba gor dat?, ker temperature so normalne tm od 34-37°C?, upam,da bomo rešil tole!
Vsem hvala za sodelovanje
Recmo ko sm na kompu in nekej delam, dela super . Sam ko pa recmo ga pustim čez noč(aka za lovdanje), mi zutrej pokaže čudne opazke. Ikonce so bele, kot da sploh neb blo nč gor naloženga, če hočm zagnat nek program, mi ga sploh noče. Potem sm probov tole: V taskamnagerju sm prekinu explorer.exe, in ga nanovo zagnal. Stvar je bla vredu, in še zej je dokler bom na kompu . A ma kdo ksne podobne izkušnje in kaj bi blo lahko narobe? A je možno, da je blo kj narobe medtem ko sem menjal osnovno ploščo? Delal sem namreč zlo natančno in ponavodilih. A je možno, da je na procesorju tista pasta k je na njem, da jo je treba gor dat?, ker temperature so normalne tm od 34-37°C?, upam,da bomo rešil tole!
Vsem hvala za sodelovanje
Unigraphic NX4, ME10.45 powered by AMD Opteron 165 DC, GPU X1900XT-R580
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tiskalnik - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2096 (1593) | BivšiUser2 |
» | Računalnik se je poslabšalOddelek: Strojna oprema | 1638 (856) | fr!Xy |
» | BSOD in XP ProOddelek: Pomoč in nasveti | 846 (758) | damonstr |
» | Skurjena maticna ali procesor?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1294 (1063) | Lery |
» | Siemens CX65Oddelek: Mobilne tehnologije | 3728 (1898) | CubiX |