Forum » Pomoč in nasveti » BSOD in XP Pro
BSOD in XP Pro
damonstr ::
OK. Zgodba gre takole: za gledanje neke nadaljevanke (torrent ) si naložim še nek Easy Decrypter- piše zraven, če nočiš inštalirat hdtv-xvid kodeka. Naložim in hočem zadevo gledat. komp neki dela, Media Player se ne premakne, še neki delam na kompu, pol se pa ugasne in pokaže BSOD DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.... NDIS.sys.
Pržgem komp nazaj in ne dela normalno. Ene par programov se noče zagnat (Daemon Tools, nokia software...)
Po okoli 1 min se ugasne in napiše isto. Hočem it v Safe mode, pa ga ne morem izbrat v meniju, ker točno takrat tipkovnica nekako ne dela?!
Probam boot floppy, pa tud takrat tipkovnice ne prime. Sicer dela tipkovnica 100%, ker probam še ene par log-onov.
A je možno da je virus... al je kej drugega? V windowsih ne morem delat kej dost, ker me takoj vrže ven.
S hardwareom do zdej še ni blo problemov, a vseeno:
AMD Athlon 3000+ (Barton)
Gigabyte GA-K8NS Pro
ATI Radeon X800XL
1,5 GB RAM
160 GB HDD
HELP! Hvala vnaprej.
Pržgem komp nazaj in ne dela normalno. Ene par programov se noče zagnat (Daemon Tools, nokia software...)
Po okoli 1 min se ugasne in napiše isto. Hočem it v Safe mode, pa ga ne morem izbrat v meniju, ker točno takrat tipkovnica nekako ne dela?!
Probam boot floppy, pa tud takrat tipkovnice ne prime. Sicer dela tipkovnica 100%, ker probam še ene par log-onov.
A je možno da je virus... al je kej drugega? V windowsih ne morem delat kej dost, ker me takoj vrže ven.
S hardwareom do zdej še ni blo problemov, a vseeno:
AMD Athlon 3000+ (Barton)
Gigabyte GA-K8NS Pro
ATI Radeon X800XL
1,5 GB RAM
160 GB HDD
HELP! Hvala vnaprej.
krneki007 ::
verjetno imaš usb tipkovnico?
zaženi normalno in najprej zaženi msconfig,v boot.ini označi safemode in takoj reštart
zaženi normalno in najprej zaženi msconfig,v boot.ini označi safemode in takoj reštart
OZZY ::
Če je bil fajl zraven je lahko kak bil kak zlonameren program, ki ti meša štrene.
Go with the flow.
bluefish ::
... si naložim še nek Easy Decrypter- piše zraven, če nočiš inštalirat hdtv-xvid kodek...
Čestitam, ravnokar si fasal nesnago.
okej, gor sm dal na tipkovnico ps/2 konverter in sm uspel prit na safe mode. tam dela. Kaj pa zdej morm narest? Kej idej?
Čestitam, ravnokar si fasal nesnago.
Hvala, si lohk mislm. Zadeva pobrisana...
A je mrbit treba ta NSID.sys kej ustavt mrbit? to je nek driver kolkr js to vem a je?
Hvala, si lohk mislm. Zadeva pobrisana...
A je mrbit treba ta NSID.sys kej ustavt mrbit? to je nek driver kolkr js to vem a je?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Okužen RAM !Oddelek: Programska oprema | 3219 (2043) | Aston_11 |
» | Windows xp bluescreenOddelek: Pomoč in nasveti | 2143 (1824) | Duhec |
» | Katere programe bi moral imeti vsak uporabnik računalnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3928 (3190) | energetik |
⊘ | TrojaOddelek: Pomoč in nasveti | 3229 (2279) | Gandalfar |
» | Upgradal sem WIn xp - in PC se mi upočasni in dobi napakeOddelek: Operacijski sistemi | 1108 (940) | Myth |