» »

BSOD in XP Pro

BSOD in XP Pro

damonstr ::

OK. Zgodba gre takole: za gledanje neke nadaljevanke (torrent >:D ) si naložim še nek Easy Decrypter- piše zraven, če nočiš inštalirat hdtv-xvid kodeka. Naložim in hočem zadevo gledat. komp neki dela, Media Player se ne premakne, še neki delam na kompu, pol se pa ugasne in pokaže BSOD DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.... NDIS.sys.
Pržgem komp nazaj in ne dela normalno. Ene par programov se noče zagnat (Daemon Tools, nokia software...)
Po okoli 1 min se ugasne in napiše isto. Hočem it v Safe mode, pa ga ne morem izbrat v meniju, ker točno takrat tipkovnica nekako ne dela?!
Probam boot floppy, pa tud takrat tipkovnice ne prime. Sicer dela tipkovnica 100%, ker probam še ene par log-onov.
A je možno da je virus... al je kej drugega? V windowsih ne morem delat kej dost, ker me takoj vrže ven.
S hardwareom do zdej še ni blo problemov, a vseeno:

AMD Athlon 3000+ (Barton)
Gigabyte GA-K8NS Pro
ATI Radeon X800XL
1,5 GB RAM
160 GB HDD

HELP! Hvala vnaprej.

krneki007 ::

verjetno imaš usb tipkovnico?
zaženi normalno in najprej zaženi msconfig,v boot.ini označi safemode in takoj reštart

OZZY ::

Če je bil fajl zraven je lahko kak bil kak zlonameren program, ki ti meša štrene.
Go with the flow.

bluefish ::

... si naložim še nek Easy Decrypter- piše zraven, če nočiš inštalirat hdtv-xvid kodek...

Čestitam, ravnokar si fasal nesnago.

okej, gor sm dal na tipkovnico ps/2 konverter in sm uspel prit na safe mode. tam dela. Kaj pa zdej morm narest? Kej idej?

Čestitam, ravnokar si fasal nesnago.

Hvala, si lohk mislm. Zadeva pobrisana...
A je mrbit treba ta NSID.sys kej ustavt mrbit? to je nek driver kolkr js to vem a je?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Okužen RAM !

Oddelek: Programska oprema
423219 (2043) Aston_11
»

Windows xp bluescreen

Oddelek: Pomoč in nasveti
222143 (1824) Duhec
»

Katere programe bi moral imeti vsak uporabnik računalnika?

203928 (3190) energetik

Troja

293229 (2279) Gandalfar
»

Upgradal sem WIn xp - in PC se mi upočasni in dobi napake

Oddelek: Operacijski sistemi
91108 (940) Myth

Več podobnih tem