» »

PDA (Telefon)

PDA (Telefon)

kunigunda ::

Zivjo !

Rabil bi en dlancnik/telefon (telefon ni pogoj, saj lahko preko bluetootha dostopom do telefona.
Mel bi ga predvsem za dokumentacijo, mogoce activesync (ni pogoj), pa da je kvalitetno predvajanje divx, se pravi da se da gledat.
Trenutno imam med dlancniki ideje o (Axim Dell v51, HP4700), ter dlancniki/telefoni (Qtek9000 in Qtek9600).
Palm mi je edino TX vsec, sam mi PalmOS ne disi.

Se kake ideje ?

roli ::

Glede OSa je čisto tako.Kar hočeš od njega.Jaz sicer imam raje palmOS.Je namreč hitrejši kot WIN (sem poizkusil).Vse aplikacije se zaženejo z eno ikono,kar moraš pri windowsih letat po kakih menijih.Aplikaciji za njih je tudi veliko.Sploh tistih freeware.Pa imam občutek,da bolje izkoristijo svojo moč kot win OS.Namreč na svojem 16 Mhz Zire-u mi je uspelo poganjati 7 minutni video (fullscren).Pa palm ima dobro podporo za linux.Edino tisti njihov softwer za konekcijo je malo čuden.Jaz se tudi zanimam za nekaj vendar poceni.Všeč mi je palm TX,ker ima tudi wifi.Ampak je predrag.Jaz pa bi rad nekaj kar prikazuje video in ima hkrati wifi in BT.Če te pa kaj o PalmOSu zanima pa povej.

P.S:Palmovi graffiti so odlični
http://www.r00li.com

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roli ()

kunigunda ::

Sej enkrat sem ze imel enga, sam je bil se crno/bel in res, takrat sem imel probleme z bluetooth (sem mogu posebi kartico kupt) s konekcijo.
Ta TX ma pa ze vse notr. Mislm da sem imel takrat 531 ali neki podobnga. Tak simpl. A ce bi palma ti vzel (ne glede na ceno) bi bil to TX ?

roli ::

Sem ravno v petek gledal po netu in mislim,da.Seveda bi pa lahko vzel tudi lifeDrive,ki ima tudi wifi in BT.Pa še trdi disk ima.Je pa namenjen za multimedijo. Palm LifeDrive.Samo cena je 120.000SIT.Tako,da bi mislim,da vzel tega.
http://www.r00li.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pametni mobilniki - kateri OS?

Oddelek: Mobilne tehnologije
233369 (2475) Gregor P
»

Dlančniki

Oddelek: Mobilne tehnologije
51961 (1777) Mih@@