Forum » Kaj kupiti » BlackBerry
BlackBerry
Mercier ::
Mogoče ne spada v tale forum, ampak ker gre ravno za novi nakup, sem postavil sem.
Torej, nabaviš enega od Simobilovih telefonov/dlančnikov BlackBerry. Lahko povežeš to reč v domače brezžično omrežje (WLAN)? Pri Simobilu nič ne piše o tem, imajo pa posebno (poslovno) ponudbo - BlackBerry Enterprise Server, ki (kot razumem) deluje tako. Uglavnem, a ma to čistonavadnokmečko "mrežno kartico"?
Na Simobilu so zabeležili moje (preprosto) vprašanje in me bodo kontaktirali, ko jim bo odgovarjalo.
Torej, nabaviš enega od Simobilovih telefonov/dlančnikov BlackBerry. Lahko povežeš to reč v domače brezžično omrežje (WLAN)? Pri Simobilu nič ne piše o tem, imajo pa posebno (poslovno) ponudbo - BlackBerry Enterprise Server, ki (kot razumem) deluje tako. Uglavnem, a ma to čistonavadnokmečko "mrežno kartico"?
Na Simobilu so zabeležili moje (preprosto) vprašanje in me bodo kontaktirali, ko jim bo odgovarjalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup BlackberryOddelek: Mobilne tehnologije | 2287 (975) | Odjava |
» | BlackBerryjeva klasika se vračaOddelek: Novice / RIM BlackBerry | 8426 (4857) | knesz |
» | BlackBerry 10 izšel, nova telefona, RIM ni več RIM (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / RIM BlackBerry | 19580 (15089) | bluefish |
» | RIM odpušča zaradi slabih rezultatovOddelek: Novice / Ostale najave | 6162 (5401) | deadbeef |
» | Nokia 6630 VS Nokia E50Oddelek: Mobilne tehnologije | 1623 (1394) | NiMH |