Forum » Pomoč in nasveti » Problem s slušalkami
Problem s slušalkami
koblar ::
Kupili smo nove slušalke (z mikrofonom), jih priklopili na PC sedaj pa poslušaš lahko, da bi se pa zgovarjal s kom (MSN), pa ne dela. Jaz drugega slišim on pa mene ne. A je treba imeti kak poseben govorni program??? Prosim napišite mi čim več kar se tiče tega.
brzy ::
Jaz sem imel isti problem na MSNju mi ni delalo. Pri tebi je vsaj tako da ti druge slišiš pri meni še tega ni bilo. Jaz sem potem obupal in si inštaleral program SKYPE, tukaj pa dela brez problema. Kaj je z MSNjem narobe oz. kaj je treba nastavit pa nimam pojma, pri nas smo vse probali pa še vedno ne dela.
Damjan Jagar ::
Si vključil mikrofon? Start -> Programs -> Accesories -> Entertainment -> Volume control -> kljukico stran v polju Mute, stopec Microphone.
http://jagar.si
nokia6310 ::
V msn-ju zaženi audio čarovnik pa nastavi katera naprava bo za predvajanje/snemanje.
Drugo preveri, če nimajo slušalke slučajno kakšnega gumbka za vklop/izklop mikrofona.
Tretje preveri če sploh dela mikrofon na slušalkah:
Sposodi si druge slušalke z mikrofonom ali pa samo zunanji mikrofon toliko, da testiraš če mikrofonski vhod na kartici dela pravilno.
Četrto sprobaj slušalke na drugem računalniku.
Če bojo delovale, potem je nekaj s tvojo zvočno kartico narobe.
Peto, če slušalke ne bojo delale jih nesi nazaj v kolikor si jih kupil pred kratkim in uveljavljaj garancijo.
Upam, da sem kaj pomagal.
Drugo preveri, če nimajo slušalke slučajno kakšnega gumbka za vklop/izklop mikrofona.
Tretje preveri če sploh dela mikrofon na slušalkah:
Sposodi si druge slušalke z mikrofonom ali pa samo zunanji mikrofon toliko, da testiraš če mikrofonski vhod na kartici dela pravilno.
Četrto sprobaj slušalke na drugem računalniku.
Če bojo delovale, potem je nekaj s tvojo zvočno kartico narobe.
Peto, če slušalke ne bojo delale jih nesi nazaj v kolikor si jih kupil pred kratkim in uveljavljaj garancijo.
Upam, da sem kaj pomagal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z mikrofonom iz slušalkOddelek: Pomoč in nasveti | 1031 (941) | legokocka |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3006 (2260) | shadeX |
» | Piskanje mikrofonaOddelek: Pomoč in nasveti | 3195 (3031) | gunserman |
» | Klepetajte preko interneta bolj kvalitetno kot preko telefona! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8633 (5184) | Gandalfar |
» | Counter Strike :/Oddelek: Igre | 1154 (811) | bonbonček |