Forum » Pomoč in nasveti » Katere Plug&Cool priključke?
Katere Plug&Cool priključke?
iMark ::
Hello
Katere Plug&Cool priključke bi priporočali (bi jih vi vzeli) za to cev (klik)? Navoj bi blo dobro da bi bil G1/4". Ti (klik) bi bil v redu, ampak ne vem kako je s tem ker piše da je priporočljiv za trde cevi jaz bi pa vzel mehko cev. Čeprav bi mi bili ti (klik) še najbolj všeč, sam je s5 problem kr je za 8mm zunanji premer. Veste kje bi se ga dalo dobit taklega za 10mm zunanji premer?
Katere Plug&Cool priključke bi priporočali (bi jih vi vzeli) za to cev (klik)? Navoj bi blo dobro da bi bil G1/4". Ti (klik) bi bil v redu, ampak ne vem kako je s tem ker piše da je priporočljiv za trde cevi jaz bi pa vzel mehko cev. Čeprav bi mi bili ti (klik) še najbolj všeč, sam je s5 problem kr je za 8mm zunanji premer. Veste kje bi se ga dalo dobit taklega za 10mm zunanji premer?
- spremenil: iMark ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere 120 in 92 mm ventilatorje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1690 (1482) | bajker |
» | Pretok vode po 10 oz. 8mm cevi & smekiceOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1453 (1270) | iMark |
» | Ker hladilnik za P4 socket 775Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1763 (1681) | odfukanc |
» | kaj si misliteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1518 (1308) | darq7 |
» | Hladilnik za axp2500+Oddelek: Kaj kupiti | 1415 (1382) | AndrewSmith |