» »

Speedfan

Speedfan

Veron ::

Zanima me zakaj ima speedfan možnost kontrolirat samo 2 venta in ne 4 (tolikor je priključkov na plati).

Pozna kdo kak program s katerim bi lahko spreminjal obrate ventov ki so priključeni na plato? (3 venti + cpu vent)

All ::

ni odvisno sam od speedfana

eni ventilatorji majo vezje za regulacijo, drugi ne.

drugač pa verjetno te moti ker nimaš niti oknčka za regulirat...tega boš dobu pod nastavitvam

Veron ::

plata je ABIT KN8 SLI in ma za use 4 vente možnost regulirajna. ampak v biosih lahko naštimam samo procentualno da je pod 40 na 40% nad 40°C pa 100%.

Pa bi rad bo softwarsko, ker mam notr en vent ki je na max dosti glasnejši, pa bi rad zanga drugačno "pravilo" vrtenja

VoX ::

No nisem hoto nove teme odprt, pa sm kr tu napiso moje vprašanje.:)

No sm prvic zalaufo speedfan pa je situacija taka:

Ambient : 36C
Remote 1 : 28C
Remote 2 : 116C Ogenjicek 8-O
HD0 : 37C
Core : 36C

In zej me skrbi kaj v moji kisti naj bi imelo 116C, jaz nimam pojma kaj je remote 2,ker kot receno prvic sem zalaufo speedfan. Ve kdo kaj ka je to, in v cem je problem, al se nimam kaj sekirat?:(

lp
More money, more problems ! ! !

kitzbrado ::

Lahko obremeniš računalnik in gledaš, kaj se dogaja s to temperaturo. Če imaš kake zahtevne igre, je to kar dober način obremenitve. V Speedfanu si nastavi, da ti beleži to temperaturo, nato pa poglej, če se ob obremenitvi kaj spremeni. Če se ne dogaja nič (kar je precej verjetno, ker sicer bi verjetno opazil še druge težave), potem ne preveč skrbeti.

VoX ::

->kitzbrado

Mas prau nic se ni sprememila temparatura ko sem zalaufo COD2, no ostale se je je za nih 5C-8C...tk da je tej ql

tnx za help
More money, more problems ! ! !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: VoX ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem z Gigabyte 7600gs na agp vodilu

Oddelek: Strojna oprema
221635 (1211) Shegevara
»