Forum » Omrežja in internet » Povezovanje računalnikov
Povezovanje računalnikov
zee ::
Živjo.
Zanima me naslednje. V službi sem dobil dva računalnika, ki se bosta uporabljala izključno za računanje in bosta povezana med sabo in na mojo osrednji računalnik. vprašal sem našega sistemca, pa mi je omenjal neke "bridge" in podobne zadeve. zanima me, katere pojme naj iščem v googlu.
OS je Gentoo Linux, zadeva pa bo špilala preko gigabitnih mrežnih kartic. A,B morata "videti" internet zaradi nalaganja popravkov ipd.
še shemica:
A = B
| |
|_+_|
|
C-(internet oz. lan)-
Legenda: A,B - računalnika, namenjena računanju
C - službeni računalnik
hvala za pomoč,
Zanima me naslednje. V službi sem dobil dva računalnika, ki se bosta uporabljala izključno za računanje in bosta povezana med sabo in na mojo osrednji računalnik. vprašal sem našega sistemca, pa mi je omenjal neke "bridge" in podobne zadeve. zanima me, katere pojme naj iščem v googlu.
OS je Gentoo Linux, zadeva pa bo špilala preko gigabitnih mrežnih kartic. A,B morata "videti" internet zaradi nalaganja popravkov ipd.
še shemica:
A = B
| |
|_+_|
|
C-(internet oz. lan)-
Legenda: A,B - računalnika, namenjena računanju
C - službeni računalnik
hvala za pomoč,
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Supercomputer (cluster)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4681 (3356) | johnnyyy |
» | SuperračunalnikOddelek: Strojna oprema | 3080 (2006) | CoolMike |
» | Server clusterOddelek: Kaj kupiti | 1569 (1447) | Zheegec |
» | Računalnik ugasniti in prižgti s pomočjo programa???Oddelek: Programska oprema | 1130 (883) | Ales |
» | HP ponuja namizne računalnike z LinuxomOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2217 (2217) | kiklop |