» »

A obstaja kakšen program za lažje downlodanje iz internetnih strani?

A obstaja kakšen program za lažje downlodanje iz internetnih strani?

nokia6310 ::

Pozdravljeni!
Ker moram downlodat veliko število datotek me nekaj zanima:
A obstaja kakšen program, v katerem bi določil na katere linke mora kliknit in bi mu dal da zloda recimo 5 gb podatkov in bi pritisnil gumb download now in bi mi zdownlodal vse kar sem prej označil na eni ali več straneh da mora dol potegnit?
Res mi ni prijetno z IE downlodat in čakat da je prenos vsake datoteke končan, ker v tem primeru lahko dočakam penzijo, pa še ne bom dobil dol tistega, kar bi rad.
Če kdo ve za kaj takega, bi ga prosil, da mi pomaga.
Zoprno je namreč čakati za vsak fajl da se prenese, pa enkrat gre 400 kb/s drugič pa 10 ali še manj in jaz moram biti zraven dokler računalnik ne naredi tisto kar hočem, rad pa bi vmes šel kaj drugega počet, tako kot recimo pri ftp označiš vse, daš copy/paste, počakaš da se vsebina prenese, pa je to to.
Hvala vsem za kakršno koli pomoč.

MTm2H37rqt7B ::

Hm, vcasih je bil zelo popularen GetRight.

Bakunin ::

neres ::

Sploh ne vem zakaj uporabljaš IE, ampak pustimo to...

V glavnem lahko uporabiš tisto, kar ti je napisal Bakunin, sicer pa v Operi imaš na levi strani (kjer so Bookmarks...) tudi oddelek 'Links', kjer lahko izbereš določene linke na strani in potem Save as... ali pa Save to download folder.

nokia6310 ::

Bom poskusil.
Hvala
seveda pa predlogi še naprej dobrodošli.

Kebab ::

Priporočam FlashGet. Narediš recimo desni klik na stran in označiš download all in potem recimo izbereš vse z končnico npr. *.mgp ali *.jpg pa še full opcij. Ga uporabljam že kakih 6 let, takrat še je bil jetcar če se ne motim. lp

EvilDare ::

Za firefoxa najprej naložiš FlashGot potem pa WellGet Flashgot je kot neki upravljalec vseh teh download programov, wellget je pa program s katerim downloadaš. Super pri njemu je to da lahko , če server s katerga vlečeš omogoča, vlečeš z več koncev. Tako ti skoraj vedno polno vleče datoteke. Prav tako omogoča pavziranje itn.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: EvilDare ()

nokia6310 ::

EvilDare:
Malo razloži kako je s tem wellgetom a se integrira v flashget ali kako, da se programa sporazumeta?
Drugače pa sem poskusil in sem naletel na rahle težave:
Očitno imajo na strani od koder downlodam blokirane download managerje, ker mi razen nekih čudnih datotek ni zdownloadal tistega, kar hočem dal sem najprej download using flashget, pa mi je explorer takoj javil error pa tudi fajli se niso prenesli je možno da imajo nekatre strani to blokirano?
Drugače pa nisem in nisem mogel spremeniti default folderja za downlodanje ne vem a ga je treba ročno vpisat ali kako?
Nažalost tudi stran z manual na netu ni delovala tako da si nisem mogel navodil nažalost nič pogledat.
Vglavnem če ti ni pre težko malo bolj podrobno napiši kje se kaj nastavlja kako se integrira tale wellget v flashget zakaj je sploh potrebno uporabljati poleg flashgeta še wellget in kako se zadevo uporablja, pa da mi bojo malo bolj jasne stvari.
Edina dobra stvar ki sem jo videl pri temu flashgetu je ta, da ti za vsak fajl pove če je zdownlodan ali če je prišlo do napake itd, kar je zame zelo dobro.

hysteria ::

Jst uporabljam Free download manager, uporaben programček za prenos vseh vrst datotek. Nastavitve so čist enostavne, lohk naštimaš da ti dl-a vse, ali pa samo določeno vrsto datotek, npr. samo filmske.

www.freedownloadmanager.org/download.htm


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kako tole zdownloudat

Oddelek: Pomoč in nasveti
91056 (667) amigo_no1
»

kateri download manager?

Oddelek: Programska oprema
8669 (587) misek
»

Download manager

Oddelek: Programska oprema
91173 (1092) tomaz321
»

Kako "potegniti" spletišče na trdi disk

Oddelek: Izdelava spletišč
131511 (1137) Loki
»

Program za DL

Oddelek: Omrežja in internet
181541 (1292) jurcek

Več podobnih tem