Forum » Programiranje » gmax+fs2002
gmax+fs2002
Monster ::
ja nevem če je v pravem delu foruma sm vseen...
mam naložen gmax, ki je poleg FS2002 in sem delu VSE prek navodilSTOKRAT, ko sem nalagal plugine za exporatanje modelov v mdl file za fs2002, sm mi vdedno meče ven neki error. exportal sm tud NJIHOVE sample airplane pa ne DELAJO zaboga ne vedno isti eror, češ da je neka napaka pri modelu, al pa da ne more najti pravega programa(kljub temu da ga zalafa).... HELP
mam naložen gmax, ki je poleg FS2002 in sem delu VSE prek navodilSTOKRAT, ko sem nalagal plugine za exporatanje modelov v mdl file za fs2002, sm mi vdedno meče ven neki error. exportal sm tud NJIHOVE sample airplane pa ne DELAJO zaboga ne vedno isti eror, češ da je neka napaka pri modelu, al pa da ne more najti pravega programa(kljub temu da ga zalafa).... HELP
Ka zaboga...
Monster ::
....ja sm SAM našu :)), treba je dat regionalne settigse na UK or US :(( sad isn0t it
Ka zaboga...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako nastavit grafičnoOddelek: Strojna oprema | 1818 (1502) | pmodic |
» | Razlika med SB Live! 5.1 digital in SB Live! 5.1 PlayerOddelek: Strojna oprema | 940 (858) | Eagel |
» | Logitech Wingman Extreme 3dOddelek: Pomoč in nasveti | 909 (820) | pvito |
» | Logitech Wingman Extreme 3d in XPOddelek: Pomoč in nasveti | 795 (731) | PIII850 |
» | Kot v letaluOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2376 (2376) | Cosmo |